A nyomozó, ha azt mondta lehet menni, akkor a tulaj miért nem engedett be?
Van ügyem amit sportcsarnokban követtem el és a nyomozó azt mondta a multkor, hogy egyébként mehetek bármerre mehetek továbbra is sportcsarnokba, sportolni, csak ne vigyek el semmit mert amiatt vagyok ott a rendőrségen.
Valamelyik nap bdmentem a G4 sportcsarnok udvarára, az ügyvezető tulajdonos pont az udvaron beszélgetett egy hölggyel és azt mondta, hogy "Jónapot maga az, akinek rendőrségi ügye van, mert innen is lopott, megismerem a kamerafelvételről, mert én adtam át a nyomozónak." Ezt mondta, mondtam -igen- de a nyomozó mondta, hogy lehet jönni, csak ne lopjak. Mondtam, hogy a másik épületbe a fallabda teremnél csak a büféhez mennék egy fehér forrócsokit inni, azt mondta, hogy ne.
Azt mondta, hogy én a kerítésen belűl ne menjek be sosem, sem wc-re, sem mosdóba, sem a bűféhez. Kérdeztem, hogy a büfébe bárki bejöhet, azt mondta, hogy igen, de én nem. Azt mondta vannak vécék, mosdók, más büfék, nem igaz, hogy nem tudok találni, de oda ne menjek.
Ha a nyomozó azt mondta, hogy bárhova mehetek, bármit csinálhatok csak rosszat ne, akkor miért nem mehetek be a sportkomplexumba?
Nem tájékoztatott a nyomozó, hogy a tulaj nem fog beengedni.
Megérdemled. Minek mentél be lopni? Pláne mit kerestél 16 évesek öltözőjében?!
Gerinctelen romlott alak...
Embertelen dolgot műveltem.
Bementem női öltözőbe, ott még a melltartójukat is láttam, női dolgokat, nem is tudom mi lett volna, ha akkor jön be valamelyik lány, amikor piszkálok a cuccaikhoz.
Én úgy tudom elképzelni, hogy lehet kiszaladt volna szólni az edzőnek, hogy gyorsan jöjjön.
Viszont azután a kézilabás lányok edzése után meg, felnőtt férfi focisták jöttek 18.30-tól. Ilyen 25 évestől 60 éves korig minden kotosztály, jöttek vagy 15-en. Na, ha mondjuk az ők öltözőjükben kutattam volna, és pont bejött volna egy középkorú focista és látta volna mit csinálok, akkor az lehet megvert volna vagy hívta volna a többit. Biztos kaptam volna egy jó nagy pofont. Azt vagy hívták volna a rendőrséget vagy nem.
Viszont Ők kulcsolták az öltözőt, amikor pedig nem volt kulcs akkor bevitték magukkal. Tehát tőlük nem tudtam volna lopni.
Tudom, hogy gerinctelen alak vagyok, rosszat tettem, de meg lehet javulni és megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!