A nyomozók miért készítenek minden kis dologról feljegyzést?
Van egy "sátor" ügyem, nem részletezem mi, mindegy nem az a lényeg, hanem ma felhívott a nyomozónő, hogy visszadobta neki az ügyész az ügyet, mert írtam e-mailt az ügyészségre, amit a rendőrségnek a feladata még elbírálni és ezért visszadobta a rendőrségre. A nyomozó meg azt mondta, hogy vigyek be egy papírt, mondtam jövőhéten beviszem.
A nyomozót visszahívtam és mondtam, hogy nem tudom megtéríteni a sátorkárt, mert zártak az adatok a sértetteknek, hanem majd bíróság előtg szeretném kifizetni amikor ott lesz beidézve a sértett is, mert máshogy nem megy.
A nyomozó azt mondta, hogy jó leírja magának, készít magának egy feljegyzést, hogy telefonon ezt beszèltük.
Ténylegesen a nyomozati anyagokban, amiket megkaptam, azokban is van sok hivatalos feljegyzés, minden apróságról.
Az a kérdésem, hogy minden kis apróságról, minden telefonhívásról miért készítenek feljegyzéseket a nyomozók?
A telefon rögzíti a beszélgetést.
Mert minden kis dolog számít... a nyomozó minden kis elhangzó információra felkapja a fejét és hegyezi a fülét... utcán-boltban-akárhol...
Ezért nyomozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!