Rendőrség vagy Honvédség?!
Ide is felteszem a kérdést hátha itt is tudnak páran segíteni, azt nagyon megköszönném!
Sziasztok! Mostanában szolgálatot tévő honvédségi katonák és rendőrök segítségét kérném. Nagy döntés előtt állok, ugyanis nem tudom már lassan 3 éve eldönteni, hogy Honvédségre vagy Rendőrségi képzésre menjek.
Ha honvédségre mennék akkor az Acélkocka nevezetű képzésre mennék. Későbbi cél: Különleges Műveleti csoportban szolgálni.
Ha rendőrségire akkor pedig kutyás rendőrnek. Későbbi cél: Valamilyen bevetési osztályban lenni. ( Akár TEK, Bűnügyi bevetés vagy ilyen hasonló akció csoportok)
Mind a kettő hívogat, de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne az amit csinálnék hosszú távon és ehhez kérném a pró és kontrákat.
Én is szembesültem ezzel a problémával. Az unokatestvérem katona volt. Az egyik unokatestvérem apukája nyomozó. Mindketten azt javasolták, ha nem tudom eldönteni egyedül, akkor legyek prosti, vagy közmunkás.
És akkor egy aha-élményem volt. Mivel a szexet mindig jobban szerettem a munkánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!