Karácsony Gergely vagy a rendőrség miért nem tesz semmit Budapesten a "leköhögős" csövesek ellen?
Anyukámat leköhögte egy csöves azért mert nem adott neki pénzt, csak tovább akart menni az utcán. Úgy látszik a csövesek is mutálódnak, mert már olvastam is erről a jelenségről Tibi atya posztjában is. Egyre inkább terjed a divat a csövik között, hogy ha nem adsz nekik pénzt akkor leköhögnek.
Ez ellen semmit nem tud tenni a városvezetés vagy a rendőrség?
ezt már tavaly tavasszal is csinálták.
gipszben volt a karom és nem tudtam vezetni, így bkv ztam 2 hónapot.
és nyomatták ezt a megállókban és a villamoson is.
pénzt vagy köhögtek direktbe.
1-es
Orbán nyilván nem léphet fel ez ellen, hiszel szerinte nem is léteznek csövesek és mindenki jól él Magyarországon, lassan már csak a képviselők nem.
De KG felvállalhatná ezt, hiszen ő egy őszinte ember és nem kell titkolóznia ez ügyben, hogy vannak problémák a városban.
Szerintem ez előre kitervelt emberölési kísérlet, ami bűncselekmény.
Ha ez a hajléktalan jogilag nem létező személy, akkor senkinek sem fog hiányozni, mert nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!