Rendörök ellenörzik még a karanténban lévöket otthon vannak e?
#1 Levike Urat az összes titkosszolgálat megfigyeli a személyigazolványán keresztül 😃
Amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem helyfüggő, hol mennyi kapacitás van rá.
Én vagyok levike.
Engem nem karanténba figyelnek, hanem az utcán telefon alapján, drónnal, és személyi ig. alapján.
Most gondoljátok el, ha Budapesten laknék, ott járkálnék, ha lemennék a metrohoz, küldenék a drónt is a mozgólépcsőlejárónál utánam, az egész metró utamon.
Még szerencse, hogy nem Bp-n lakom abban a koszos fészekben. Csak vonattal és mozdonnyal szoktam felmenni Budapest nyugati pu-ra ott vagyok 3 órát és vissza. Délutáni esti késő esti vonat, mozdonyutak.
Debrecenben élek és valamelyik nap itt a sportpályánál zúgott valami, azt hittem drónnal figyelnek, közben pedig robotfűnyíró nyírta a füvet.
Engem az utolsó napon hívtak telón. Mondtam, hogy holnap szabadulom 5 napja nem volt tünet, mondták oksa, jó egészséget.
Nincs , alig van rendőr.. több fertőzött van mint rendőr szinte. Kijárási is miért kellett? Nem azért mert a vírus este fertőz.. sok fiatal ment volna ki este inni, csavarogni és ezt tiltották mert nappal a rendőrök karanténosokat ellenőriztek este meg pihentek , aki meg éjszakás az tudjon haladni az adminisztrációval meg akkor városonként kiküldtek 5-10 rendőrt a fényképek miatt a médiának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!