Rendőri intézkedés fotózása 2021?
Ma rendőri intézkedés közben csináltam egy 3 mp-s videót a helyzetről /a földet kameráztam, a 2 rendőr derékig látszódott/ csak, hogy emlékben meglegyen, meg egy vicces sztori legyen belőle. Az egyik rendőr egyszerre reagált rá, hogy nana nem kéne.. mondom csak magamnak kell. Ment is tovább az intézkedés.
Aztán a helyzet végén még mondta, hogy tudja hogy a sapka miatt fotóztam, (ugyanis nem hordta a kotelezoen hordani való sapkát) ezért ha meglátja az interneten, megteszi a szükséges lépéseket..
Aztán negyedszerre elmagyaráztam neki hogy csak magamnak kell, nyugi van már...
Szóval akkor kamerázhatom az intézkedő rendőrt, és csak a sapka miatt ijjedt meg, hogy felhasználnám ellene, vagy ténylet jogilag ütközik a szabályokkal?
Pontosan azért, amiért más szabályok vonatkoznak rájuk, mint az állampolgárokra.
Nem tudom feltűnt-e, de vannak jogok amikről lemondanak a rendőrök, és vannak amiket kapnak.
Köszi a válaszokat!
7/8: Szimplán szeretem megörökíteni az ilyen dolgokat, ez volt az első ilyen esetem, ment is a Snapchat a haveroknak, hogy megbasztak 10 ezerre 🤪
8/8: Ugyanez a válasz, plusz hogy nem kötözködtem, és 75kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!