Egy nótórius tolvaj embef fényképét megmutatják az alosztályvezetőnek is?
Ha egy olyan tolvaj ellen megy ügy a rendőrkapitányságon, aki kapcsolatba hozható volt lopásokkal és más ismerik, figyelik és fotó is van róla, a nyomozók több nyomozókollégának megmutatták a fotót az emberről hogy a többi nyomozó ismerje meg az arcát.
A terhelt megkérdezi, hogy őt az egész alosztály ismeri, erre a nyomozó azt mondja, hogy áá, nem csak 8-an ismerik.
Vajon az alosztályvezető felettesüknek is megmutatják a képét a tolvajnak, vagy őneki nem? Azt sem tudja ki az a gyanúsított, ha megy be a rendőrségre meg sem ismeri?
Ma 03.40
Nem Budapest.
Debrecen is nagy város sajnos, de még jó hogy a város szélén lakom csendes helyen.
Békéscsabán 2018.12.07-én a rablás bűntett és lopás vétség amivel vádol az ügyészség, ba azokat tényleg nem követtem el.
A gázspray-vel önvédelemből fújtam le azt a f@szt.
Bocsi már nem tudom követni. Akkor most Debrencenben van a sátorügy, meg az öltözős paprikasprays dolog, és van egy másik Békéscsabán?
Én azt hittem az öltözős volt a békéscsabai balhé.
Én nem kezdek el neked itt mindent leírni, hogy mit nem követtem el mit nem.
Ügyészasszonyék tudják, kérdezd meg őt vagy a többi válaszolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!