A párom elkövetett egy szabálysértést az én autómmal,engem büntetnek?
Tegnap kaptam két 30e Ft-os csekket,mert a párom az én autómmal behajtott két egymást követő napon egy sétálóutcába,ahova ugye csak az arra jogosultaknak szabad.
Mikor az orra alá nyomtam a 60 ezres büntetést,ő összetépte és a kukába dobta,és kikelt magából,hogy nem fizeti be.
Mondtam neki,hogy az én nevemre jött,nem őt fogják vegzálni,muszáj valamit csinálni,de marhára nem érdekelte.Mit tehetek?
1. Befizeted a büntetést, elkönyveled amgadban tanulópénznek és megjegyzed, hoyg autót nem adunk kölcsön senkinek.
2. Kidobod a "párodat", ilyen szemét alakkal nem szabad együtt amradni. (Mellesleg az is sokat elmond róla, hogy behajt egy sétálóutcába!)
Gratulálni tudok.
Most majd átváltják közérdekű munkára vagy elzárásra így.
Ó,bakker,köszi a válaszokat.
Hát,igen,tök igazatok van,mindent elmond róla,hogy lusta menni 20 métert,aztán nem vállalja a felelősséget!Sajnos ilyen...
De muszáj volt odaadnom neki,azzal járt dolgozni,mert az övé elromlott,nem tudott volna munkába járni.
Én meg nem gondoltam,hogy ilyet fog csinálni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!