Meddig akar a nyomozó elmenni a kényszerítéssel?
Tegnap voltam a városi kapitányságon, mert egy hete rosszat tettem, akkor kihallgatott és tegnap voltam nála nem kihallgatáson, önként mentem be papírokért, ami nekem jár, meg a sátor ügybe az elmeorvos szakértői véleményért.
Amikor a nyomozó ideadta a papírokat, jöttem volna el, azt mondta, higy "Ülj csak le!" Ekkor kérdezte, hogy honnan loptam még, feleltem ami 4 helyről loptam azt elismertem, máshonnan nem. Azt mondta, hogy ha máshonnan is loptam, most mondjak el monden balhét, mert ha később derűl ki nehogy baj legyen. Azt mondta, hogy látja rajtam, hogy megannyi helyekről loptam és kivele. Mondtam nem, mert azt elmondanám, már, ha egy két rendbelivel több nem oszt nem szoroz. Azt mondta, hogy mondjam el mert ő tudja. Mondta, hogy minden ott van előtte és mutatott a mappára, azt mondta rengeteg dolog van amit nem mondtam el. Közbe a mappa nem is volt vastag csak kb.1 centi. Engem ne nézzen hülyének a nyomozó..
Meddig akar a kényszerítéssel elmenni, hogy valljak be, amit nem követtem el?
Ez ellen lehet valamit tenni, hogy álljon le?
Már elnézést, de azért nyomozó, hogy ő maga vizsgálja meg, ő maga nyomozza ki, hogy ami hasonló lopás volt ( mert biztos volt, sok ilyen van), én követtem e el vagy sem. Ne engem kérdezgessen olyan dologról amit nem követtem el, hanem ez a feladata, hogy nyomozza ki.
Garantálom, hogy többet nem tud rámbizonyítani, mert nem lesz ujjnyomat és dns egyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!