Pszichopata is lehet akár rendőr, a lényeg, hogy ne derüljön ki :D
Ha viszont azt látják a facebookodon, vagy az azt hangoztatod, hogy rasszista vagy, akkor az életvitel ellenőrzésen már az első körben kibuksz.
Ha nagyon bele akarnak menni, a törölt bejegyzéseket is vissza tudnák nézni.
Bár nem látod a profilodon, ezek a bejegyzések mégis "elraktározva" maradnak az interneten.
Ha valaki meg akarja nézni a régi posztjaid, az meg tudná.
Szerencsére életvitelt-ell.-en ennyire nem mennek bele, de tudd, hogy ilyen is van. Jól gondold meg, mit raksz ki magadról.
A környezettanulmányon pedig az ismerőseid facebookját is megnézegethetik.
Hallottam már olyan esetről is, hogy egy srácot alapkiképzés után elbocsátották az iskolából, mert valamelyik facebookos ismerőse, akivel anno sokat beszélgetett valami durva drogügybe keveredett, és mivel nem lehet olyan rokonod, ismerősöd, aki bcs-t követ el (hátha összedolgoztok, vagy magával húz, segítesz neki mint rendőr stb), ezért a srác - aki már évek óta nem is hallott a az állítólag drogos haverjáról -, lett végül elbocsátotva a képzésből.
Bár napjainkban nagyon kell az új rendőr, fő, hogy legyen lába meg két szeme, de ilyenekre, mint amiket fent írtam, se árt figyelned.
Te nem lehetsz rendőr..
Ha a fizikai teszten átcsúszol, a pszichologiain elsírnád magad olyan kérdést kapnál 4szemközt..;)
Szóval nyugi mindenkinek, nem lesz fogyatékos rendőr hazánkban.🙃
Amúgy nyugi, ezt a pszichót megyéje válogatja; néhány helyen olyan hatalommániás, vagy épp nyüzüge anyámasszonykatonái mennek át az alkalmassági vizsgán, hogy sokszor én is csak a fejemet fogom...
Fejleszd az empátiás készséged felvételiig, próbálj objektívan gondolkodásmódot kialakítani, és nem lesz belőle semmi gondod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!