Megnézett vajon a nyomozó korábban facebookon onnan tudhatta vagy amúgy is megkérdezte volna-e politikai dolgot?
Péntek este gyanusitottként hallgattak ki a városi kapitányságon, mert februárban bementem a Poffice oktatási központba és pénzt vittem el, meg még több helyről.
Lényeg:
A nyomozó kérdezte, hogy van e valami politikai párt akit kedvelek, akinek az oldalán állok, mondtam igen van én a jobbikot szeretem. Azt mindtaő is, ebbe egyetértünk.
Miért kérdezte vajon, mikor az ügy szempontjábol irreleváns?
Megnézte vajon a facebookom előtte vagy, nem?
Mert facebookon a kedvenceim között van a Jobbik is.
A debreceni lopási ügyembe még nincs bírói szakaszban.
A békéscsabai ügy van bírói szakban.
Debrecenbe a sátorügy most kerűl majd megküldésre az ügyészségnek, kb.2 hét és lezárul a rendőrsègi szakasz.
A pénteki ügyem is a Poffice-os is debreceni, az most indult és még tart hónapokig. Itt nincs és nem is volt bíró.
Nem vagyok gyógyós sem.
Az eredményem:
Teljesen beszámítható.
Akkor miért lopsz?
Nincs pénz kajára vagy csak úgy?
Mivel több ügyed megy egyszerre és már harmadik alkalommal lopsz.. újra és újra..elrendelték volna az előzetes letartóztatást a bűnismétlés eshetősége miatt.
Szóval felesleges hazudnod már.
15!
De nem rendelték el mégcsak őrízetbe se vettek.
Sz@ros 67.500 forintrol van szó nem 67 millióról, meg nem vagyok bűnszervezet tagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!