Anomiman tehetek bejelentést a telefontanún?
Nem rég jöttek ide a falumba cigányok (3 éve)
Ma voltunk náluk (egyáltalán nem agresszivek) eladtunk neki egy kis vasat. Beengedett a lakás udvarába ahol rengeteg mindent felhalmoztak (nem pont vasat) Rengeteg gépek; Flex, fúrógép, Fűrészgép, motorkerékpár blokk nélkül meg még ki tudja mi.. De ezek nagy mennyiségbe. Mi gondoltok? Szerintetek lopott anyag?
Már bejelentettem a telefontanún!
A kérdésedet nem értem. Azt mondod, hogy már tettél bejelentést, az nem anonim volt? Amúgy van erre is lehetőség, de gondolod, nincs annyi eszük, hogy rátok gyanakodjanak? Aztán kell neked egy rossz szomszéd?
Nem mellesleg meg úgy bejelentést tenni, hogy nem is tudod, hogy valóban bűncselekményről van szó, hát... Mert egy dolog, hogy tudod, hogy lopták, akkor azt mondom, hogy mindenképpen, igenis, kell. De ha arról is szó lehet, hogy lomizták valahol, vagy ilyesmivel seftelnek valahogy, akkor az egy másik tészta szerintem még akkor is, ha mondjuk nincs vállalkozóijuk, nem fizetnek adót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!