Milyen osztályok illetve főosztályok vannak a rendőrségen?
Nem, a police.hu nem segít, ott nem találtam sen osztályokat, sem főosztályokat, nyilván az volt a legelső, hogy rákerestem.
Kérem csak az válaszoljon, aki a kérdésemre válaszol.
Kiválasztod a szóban forgó megyét (vagy más szervezeti egységet) és ott lesz a szervezeti felépítést tartalmazó pdf fájl linkje.
Itt van, a "Szervezeti felépítésben":
"Pest Megyei Rendőr-főkapitányság | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja" [link]
1-es, el van ismerve, menő vagy. Ha ilyen szemtelen lennék, már a helyi gang vezére lennék! Elismerésem! Okos vagy!<3
Egyébként 00:46-os és 08:54-es nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)
Nem gondoltam, hogy ilyen rejtett helyen van, gondoltam osztályok vagy főosztályok címen van:DDD
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a két értelmes választ!:)
1-es és 6-os vagyok.
Ha ennyire érdekel a dolog és a police.hu oldalt nézwd, lehetne eszed, hogy ki tudd magadtól keresni. Okos...
Attól még, hogy érdekel a dolog, nem értek hozzá, nem vagyok rendőr. De amúgy iskolai feladat is lehet, ha belegondolsz..
Szóval, nem, attól még nem vagyok tisztában a rendőrségen használatos fogalmakkal, hogy felteszek egy ilyen kérdést. Sőt, erre való az oldal, azért tettem fel a kérdést, hogy segítsen valaki, aki ért hozzá. De ez nem te voltál, hanem másik két válaszoló, okos..😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!