Az igazoltató rendőr már nem tiszteleg?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:13
4/14 anonim válasza:
Van, aki szokott. De nem ezen múlik az intézkedés, szvsz.
5/14 anonim válasza:
Gondolj bele:mikor igazoltatnak, sokszor flegmák vele az állampolgárok, lenézik őket, pedig udvariasan bánnak az igazoltatott személlyel. Jóformán néhány esetnél már-már beszólnak a rendőrnek. Aztán ... Te tisztelegnél ilyen embereknek?! Mert én nem!
6/14 anonim válasza:
az utolsó hozzászóláshoz: ha én rendőr lennék, akkor tisztelegnék, mert tudnám, hogy ő fizet engem, én pedig nem fizetem őt.
ez azért egy elég lényeges szempont - kellene hogy legyen. (-:
7/14 anonim válasza:
Azért tisztelegsz, mert fizet neked???
A s*ggét nem törlöd ki? Hátha többet fizet akkor!?
8/14 anonim válasza:
Folyt.:
A tisztelgés egy militarista formaság.
Én úgy gondolom, hogy a tiszteletemet egy udvarias "Jó napot kívánok!"-kal is ki tudom fejezni.
9/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem mindig tisztelegnek, ha meglátnak.
10/14 anonim válasza:
Eszak-Amerikaban es nyugaton nem tisztelegnek a rendorok sot nyaron sokszor meg sapka sincs rajtuk megsem ezen mulik egy intezkedes, sajnos magyarorszagon tobbet szamit az alaki formasag mint barmi mas, szerintem egy mosoly tobbet er akarminel es kevesebb konfilktust is tud okozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!