Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy bűn banda milyen illegális...

Egy bűn banda milyen illegális tevékenységeket végezhet?

Figyelt kérdés

Ijenekra gondolok mint: Pénzmosás, drogcsempészet stb...

Minden ami az eszetekbe jut légyszi írjátok le. Tudom hogy nem hétköznapi kérdés, ne nézzetek érte hülyének :P csak kíváncsi vagyok.

Aki pedig nem tud normális választ írni, az inkább ne írjon semmit, nem vagyok rá kíváncsi hogy tudja alátámasztani hogy egy retardált idióta.

Köszönöm. :)

2010. aug. 16. 23:23
1 2
 11/13 clint ***** válasza:
91%

te mondasz hülyeséget, igenis próbálják ellehetetleníteni a jobbikot!

Vagy mivel magyarázod azt, hogy a nyílt utcán megkéselnek valakit, az elkövető megússza felfüggesztettel, aki meg árpádsávos felsőben van, és mindössze megjelenik több 100ezres büntetést kap.

2010. aug. 17. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez a kettős mérce.
2010. aug. 17. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:

A legveszélyesebbek bűnbanda pénzt állít elő a semmiből*, majd magánszemélyeknek, cégeknek, államoknak stb. adja kölcsön KAMATRA! Az adósok a semmiből keletkeztetett pénzért cserébe ingatlant vagy egyebet adnak fedezetül.

A kamatként visszafizetendő összeget sehol senki nem állítja elő.

Ez a csalás lényege, hiszen így soha nem lesz elegendő pénz az összes adósság visszafizetéséhez. Az így szerzett felfoghatatlan mértékű profitból hosszú ideje világszerte kedvük szerint irányítják a gazdaságot, a kormányokat, az ellenzéki pártokat, gyakorlatilag a teljes médiát, a titkosszolgálatokat, a tőzsdéket, sok esetben egyházakat, stb.

Azt, hogy hatalmuk fenntartása érdekében mi mindenre képesek itt nincs hely felsorolni.

-------------------------------------------------------

* csupán 5% a kötelező banki tartalékráta

2010. aug. 24. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!