A rendőrnek jogában áll hazavinnie a kiskorút, ha cigizésen kapja?
Figyelt kérdés
ha a gyerek semmi más szabálytalanságot nem követett el, csak cigizett2010. aug. 16. 21:35
1/10 anonim válasza:
Magyarországon a dohányzás 18 éves kor alatt nem ütközik törvénybe, csupán a dohányáru megvásárlása.
3/10 anonim válasza:
Kár hogy nem... És még 2 büdös pofont is kioszthatna az apja helyett...
4/10 anonim válasza:
Jaja, 21:50, teljesen igazad van! :)
5/10 anonim válasza:
hát ha a feleségével is megbeszéli.. :)
6/10 anonim válasza:
hazaviheti ágybateheti megteheti beteheti de csak gumi nélkül , mert azt legálissan lehet kapni a tescoba lent a polcon van az a jó gazdaságos amit kecskebélböl edzettek keményre ! ja nagypapinak kell szolni hogy ö kamerázzon hisz az utókornak megkell mutatni a felvételt !
8/10 anonim válasza:
Aztán mit kezdjen az otthonában egy cigiző kiskorúval?
9/10 anonim válasza:
Inkább ne cigizz, az árt. Ha az én gyerekem lennél, még pár pofont is kapnál a jótanács mellé...
10/10 anonim válasza:
ismeritek "A Világ Legszigorúbb Szülői"-t??
Ez a sorozat arról szól hogy elkényesztetett, gazdag gyerekeket a szüleik elküldenek egy ''csóróbb'' helyre (ami sok embernek a normális...) na mindegy
az a lényeg hogy láttam nem rég egy olyan részt amiben két testvér szinte lánc dohányos volt.. és még nem voltak 18 évesek sőt szerintem 16 éves lehetett a csaj vagy annál fiatalabb :/
Na és akkor egy olyan államba kerültek ahol mindössze 2000 lakos él és tilos a dohányzás! Akár le is tartósztathatják! Na ez egy jó állam, szívesen laknák ilyen helyen... Tudom, hogy sok embernek ez okoz megnyugvást na de könyörgöm egy 14 éves gyereknek min kell aggódnia.. ??!! :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!