Egyetértetek azzal, hogy Déri Tíbor Újpest polgármestere elutasította a rendőrök jutalmát?
Sokan felháborítónak tartják és azt is, hogy nem kap pénzjutalmat a 23 éves rendőrnő, aki lelőtt egy embert.
Én viszont azt tartanám felháborítónak, ha ez a rendőrnő pénzjutalmat kapna, mert ezért lehet jutalmazni éremmel, szóval, oklevéllel, de ne adjanak neki pénzjutalmat. A fidesz pedig fellépett, hogy igenis jutalmazzák pénzjutalommal. Remélem az újpesti polgármester nem hallgat a fideszre. Ezért nem kell sztem pénzjutalom. Sokkal inkább ebben a helyzetben, azok az emberek, akik elvesztették a munkahelyüket, kirúgták, tönkrementek anyagilag, (amiről a fidesz tehet természetesen), azoknak kellene pénzt adni valamint minden magyar állampolgár, akinek nincs munkahelye a 2020-as cirkusz miatt, havi 500 ezret kellene adni. De ezt nem teszi meg a fidesz, inkább ők veszik el. Az meg, hogy év végén az újpesti rendőrök nem kapnak jutalmat, nem rossz ötlet. A tűzoltóknak adni kellene, de a rendőröknek nem, kapnak fizetést, meg több rendőr kijelentette, hogy nem pénzért csinálják, hanem erre születtek. Akkor itt a lehetőség. Szerintem elég nekik a fizetés bőven.
Mit gondoltok, erről az egészről?
Helyesen cselekedett Déri Tibor, hogy áthúzta, hogy nincs jutalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!