Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megkérdezhetném a megkéselt...

Megkérdezhetném a megkéselt budapesti fiatal rendőr járőrtárs hölgy kollégájának a netes elérhetőségét, aki megmentette a kolléga életét? Szeretnék neki privát üzenetben köszönetet mondani és gratulálni!

Figyelt kérdés

[link]

Biztos hallottatok a hírről, hogy egy fiatal lány lelőtte szenteste a pesti ámokfutót aki megszúrta a fiatalembert, de ő sikeresen túlélte. Van esetleg facebook profilja (amit természetesen privát üzenetben elküldhettek). Semmi negatívum nincs bennem, senki ne értse félre, csupán szeretnék neki gratulálni és megkérdezni, hogy milyen nehéz volt neki ez az eset, mert én is rendőrpályára készülök. Tudom baromira előítéletesek lehettek most (és vszeg úgyse kapok segítséget), de higgyétek el, hogy semmi rossz szándék nincs bennem csupán nagyon inspirál és írnék neki néhány sort (semmi egyéb szándékkal). Annyit tudok, hogy Erikának hívják. Köszi szépen.

2021. jan. 1. 15:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10: Bocsánat. Amit írtál az a 15:44-es kommentelőnek szántam, aki szerint 12 éves iskolás ambíciózus fiúként (és leendő rendőrként mert az leszek) azért írnék rá egy tőlem egy évtizeddel idősebb nőre, hogy megdugjam. Undorító!

Mindenki figyelmébe ajánlanám amit írtam:

"csupán szeretnék neki gratulálni és megkérdezni, hogy milyen nehéz volt neki ez az eset, mert én is rendőrpályára készülök"

!!!!!!!!!!!!!!!!

Erőt, egészséget! Minden leendő kollégának.

2021. jan. 1. 16:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Visszatérve a normális kérdésre: mivel nem mindennap történik ilyen éles eset így nem tudhatom mit él meg egy fiatal rendőr. Ha majd 10 év múlva én is ilyen bevetésen leszek majd, akkor nagyon megköszönhetem majd, hogy volt egy olyan személy, aki elmondta, hogy mit élt át akkor.

De ja... tuti dugni akarok, mikor jelenleg nem is érdekelnek a lányok és a sportolásra meg a tanulásra koncentrálok. Okos vagy 15:44-es!

2021. jan. 1. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, olvastad a 11-est, vagy monológba zuhantál 12 éves😂 létedre?!
2021. jan. 1. 16:32
 14/18 A kérdező kommentje:

#15: Jó, persze, a segítőkészek már válaszoltak. Köszi

Topic closed. BUÉK a normális embereknek.

2021. jan. 1. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha 12 éves vagy, akkor elvileg nincs facebookod, de a zsaruellato.hu oldalon találsz email címet, ahová lehet köszönő levelet küldeni. Küldheted úgy is, hogy név nélkül rakják ki az oldalra, vagy névvel.

OFF: Ha rendőr szeretnél lenni, akkor sokat kell gyakorolnod az anger managementet. Ne hagyd, hogy felhúzzanak! Inkább válaszolj később, amikor már lehiggadtál, ne azonnal. Ezt nagyon be kell gyakorolnod!

Itt az online térbe menj bele vitás helyzetekbe, és figyelj rá, hogy akármennyire provokálnak, ne hagyd, hogy lehúzzanak a szintjükre!

Sok sikert a sulihoz! :)

2021. jan. 1. 20:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, illetve mindenkinek aki infóval segített.
2021. jan. 1. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Jó rendőr leszel,már most keményen nyomulsz.
2021. jan. 4. 08:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Van így is elég gondjuk!
2021. ápr. 6. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!