Mi miatt hagyják/hagynák a rendőrnyomozók a rendőrséget?
Tekintettel arra, hogy sok rendőr, köztük bűnügyi nyomozók is nem ritka, hogy ott hagyják a rendőrséget, érdekelne mi az oka.
A multkor voltam a rendőrségen kihallgatáson és a nyomozó mondta, hogy mióta letette az egyetemet, azóta rendőrségen dolgozik és két hónap múlva megy el, egy sportklub igazgatója lesz. Az ügyvédnek mondta,én meg hallottam.
Több mint 2 éve meg Csabán mondta egy 50 év körüli nyomozó a kollégáinak mikor sajnos ott voltam, hogy nagyon érim benne, hogy leszerel, a vérnyomása is magas, tehát azt mondta érik benne.
Más bulvár lapokban is lehet olvasni, hogy rendőrök köztük nyomozók is otthagyják a rendőrséget.
Mi miatt hagyja ott pl egy nyomozó a rendőrséget?
Annyira rossz, vagy keveslik a fizut vagy kapkodni kell a papírokkal és tempósan kell dolgozni, vagy az ügyfeleket nehéz elviselni?
Miért?
Én, ha ott vagyok én szépen szoktam beszélni, kulturáltan.
De nem csak ott, mindenhol.
A rendőrnyomozók közalkalmazottak, ennek rendje szerint, elég alacsony a fizetésük, annak ellenére is,hogy felsőfokú végzettség is kell hozzá.Az alacsony fizetés mellett, ez egy stresszes munka.
Ki akar ilyen munkahelyet?10 emberből max 2.
Az egyik ok a fizetés. Nem keresnek sokat, ahhoz képest, hogy napi szinten mennyi közveszélyes marharépával van dolguk.
A másik ok, hogyha megvédik magukat, akkor általában jogilag ők húzzák a rövidebbet és nem az elkövető, és ez akadályozza a hatékony munkát. Na meg ott az a rengeteg adminisztráció.
A harmadik ok ezen felül, hogyha egyes pofátlan alakok leköpik, inzultálják a rendőröket, akkor nem tehetnek semmit.
El lehet gondolkodni, hogy ezek a "jogi" állapotok kiknek köszönhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!