Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem engedik bei a...

Miért nem engedik bei a kiskorú gyereket a szülövel a rendörségre?

Figyelt kérdés
Múlt héten elmentünk meglátogatni a rokonainkat. Hazajöttünk és észrevettük, hogy valaki járt az udvarunkban. A rendörség telefonon azt mondta, hogy feljelentést kell tennem. Bementem a fiammal ( 10 éves). De ott azt mondták,hogy kiskorú nem jöhet be az irodába velem, mig felveszik a vallomásom. A gyereket nem hagyhatom kinnt. Az gyermekveszélyeztetés! Szóval nem tudtam bejelentést tenni, mert nem jöhetett velem a kiskorú gyermekem. Milyen szabály ez? Egyedülnevelö vagyok, a gyerek mindenhova velem jön. Sehol nem volt gond eddig.

2020. dec. 7. 13:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szóljon egy olyan rendörnek (portásnak), aki nem akart rá figyelni? Ez most komoly?
2020. dec. 7. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:

#11 Látom szándékosan nem akarod megérteni. Nyisson be az irodába és szóljon.

Ki van bent az irodában? Te. Tehát neked szóljon.

Nem folytatom a vitát.

Te szándékosan azt keresed hogyan nem tudod megoldani értelmes ember módjára a dolgot és csak azért írtad ki a kérdést hogy valaki támogasson abban, hogy szidni akartad a rendőrséget. Én figyelmeztetni próbáltalak arra, hogy itt te csináltad rosszul a dolgokat és rossz példát mutattál a gyerekednek. Mondtam ezt 3 gyerekes anyaként és tanárként is, aki tisztában van azzal milyenek a 10 évesek.

Te nem fogadod ezt el, nem is kell. Maradjunk ennyiben.

2020. dec. 7. 19:40
 13/22 A kérdező kommentje:

Kérem, van valaki itt, aki tud egy ilyen szabályról?????

A rendörnek meg kell indokolnia!!!!!!!

Nem gyereknevelési tanácsot kértem!!!!!!!!!!! Hanem jogi tanácsot!

2020. dec. 7. 19:43
 14/22 A kérdező kommentje:
Érdekes, a részegek ellen eddig senki nem szólt, sem a felügyelet nélkül hagyott gyanúsitottakról, a tanár feladata felügyelni, ha nincs ott a szülö, de nem a rendöré, (ha nincs ott egy szülö) a rendörségen büntett végett. Látom eddig a kommentek is olyan szinten vannak mint a rendörség.
2020. dec. 7. 19:58
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem veszed észre hogy itt csak te vagy az értetlen?

Az a szegény gyerek... nem lesz jó vége hogyha ilyen önállótlanságra neveled.

Egyébként az az oka, hogy a jegyzőkönyv csak a jelenlévőket tartalmazhatja, és így nincs is keresni valója egy gyereknek hivatalos helységben.

Nem lett volna semmi baja az ügyfélváróban, mert akikre te gondolsz, azok másik helyiségben vannak.

Itt a te szinted nem a megfelelő, nem a rendőröké.

2020. dec. 8. 05:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Szövegértés nulla! Szabályt keresek, nem nevelési tanácsot.

Pont ilyen tanárok végett lett a gyermekem magántanuló. Sok buta, aki keseriti más életét.

Meg nem akarok züllött gyereket aki 16 évesek lekopik a szerelmével otthonról! Mert ti annak nevelitek.

2020. dec. 8. 12:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Magántanuló! Mégjobb!

Nincs több kérdésünk.

2020. dec. 8. 13:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Ne is kérdezz! Válaszolj a kérdésre, ha tudsz. Ha nem tudsz, akkor jobban is teszed, ha kimaradsz!
2020. dec. 8. 13:21
 19/22 anonim ***** válasza:
#17 Hagyd rá, nem normális! Én próbáltam vele beszélni, de csak egy agresszív tyúk. Csak szegény gyerekét sajnálom.
2020. dec. 8. 13:29
 20/22 A kérdező kommentje:
A gyermekem 10 évesen 6.-os, mert olyan jól haladunk magántanulóként. Mi rossz van ebben?
2020. dec. 8. 13:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!