Miért nem engedik bei a kiskorú gyereket a szülövel a rendörségre?
#11 Látom szándékosan nem akarod megérteni. Nyisson be az irodába és szóljon.
Ki van bent az irodában? Te. Tehát neked szóljon.
Nem folytatom a vitát.
Te szándékosan azt keresed hogyan nem tudod megoldani értelmes ember módjára a dolgot és csak azért írtad ki a kérdést hogy valaki támogasson abban, hogy szidni akartad a rendőrséget. Én figyelmeztetni próbáltalak arra, hogy itt te csináltad rosszul a dolgokat és rossz példát mutattál a gyerekednek. Mondtam ezt 3 gyerekes anyaként és tanárként is, aki tisztában van azzal milyenek a 10 évesek.
Te nem fogadod ezt el, nem is kell. Maradjunk ennyiben.
Kérem, van valaki itt, aki tud egy ilyen szabályról?????
A rendörnek meg kell indokolnia!!!!!!!
Nem gyereknevelési tanácsot kértem!!!!!!!!!!! Hanem jogi tanácsot!
Nem veszed észre hogy itt csak te vagy az értetlen?
Az a szegény gyerek... nem lesz jó vége hogyha ilyen önállótlanságra neveled.
Egyébként az az oka, hogy a jegyzőkönyv csak a jelenlévőket tartalmazhatja, és így nincs is keresni valója egy gyereknek hivatalos helységben.
Nem lett volna semmi baja az ügyfélváróban, mert akikre te gondolsz, azok másik helyiségben vannak.
Itt a te szinted nem a megfelelő, nem a rendőröké.
Szövegértés nulla! Szabályt keresek, nem nevelési tanácsot.
Pont ilyen tanárok végett lett a gyermekem magántanuló. Sok buta, aki keseriti más életét.
Meg nem akarok züllött gyereket aki 16 évesek lekopik a szerelmével otthonról! Mert ti annak nevelitek.
Magántanuló! Mégjobb!
Nincs több kérdésünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!