A rendőrségen tegezhetem az ügyvédem vagy nem ott illik?
Dec. 1-jén be lettem hívva gyanusitotti folytatólagos kihallgatásra a rendőrségre egy kisebb súlyú bűncselekménybe, valami "sátor lopás" ügyben.
Én azonban ezt az ügyet tudom másfél éve. Tanúként is voltam kihallgatva, most 23-án meggyanusitottak, és kedden megint folytatólagosan ki leszek hallgatva. Kedden ügyvéddel megyek, már le van fixálva az ügyvéddel 2x voltam nála a héten, a barátja ismeri az ügyet, de nem ér rá, ezért egy másik fiatal ügyvéd jön. Ott hagytam neki az ügyet, hogy megismerje, megismerte és másnap elhoztam, megkötöttük a hivatalos meghatalmazást.
Fiatal Ő is, én is és kérdezte, tegeződhetünk, feleltem természetesen.
Tegező viszonyban vagyunk. Talpraesett gyorsbeszédű ügyvéd.
A rendőrségen a nyomozó irodájában kihallgatáskor, biztos ott is beszélek az ügyvéddel, ezt hallani fogja a nyomozó. Ugyanis gyanúsítotti kihallgatás, megnyílhat az ügyvéd, nem mint tanúkihallgatáson.
Az érdekelne engem, hogy ott is tegeződve beszélhetek az ügyvéddel vagy ott esetleg nem illik és magázódni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!