TEK-nek és hasonló magyar kommandósoknak nem rossz hogy soha nincsenek igazi ellenfeleik?
Alsógatyás cigány uzsorásokat, nyikhaj drogterjesztő tiniket rohannak le bármi ellenállás nélkül.
Szóval értem hogy kiképzésüket, felszerelésüket és felkészültségüket tekintve profi kommandósok.
De rossz lehet úgy élni hogy soha nem kerülnek össze olyan bűnözőkkel akik velük egyenértékűen felkészültek.
Hogy van nyugaton? Taknyos drogterjesztő suhancokért kiküldik a SWAT-ot?
Addig örülnek amíg így van.
A SWAT sem boldog ha egy mondjuk egy bekattant leszerelt tengerészgyalogost kell hatástalanítani aki mondjuk bevásárolt néhány nagyobb kaliberű fegyverből.
# 2
Azt hittem egy igazi katona és kommandós tűkön ülve várja a nagy csatát. Ezek szerint ők is csak külsőre igazi katonák.
Volt már több nemzetközi túszmentésük is például, illetve kaptak már el olyat aki potenciális terrorista volt.
Szerintem nem végeznék jól a munkájukat, ha tudnánk minden akciójukról.
Egy katona nem azért katona mert várja a háborút...
Si vis pacem, para bellum. Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!