Miért kap minden irat sorszámot rendőrségen?
Ha pl. van egy ügy, oda van irva, az ügyszám, miért kap külön sorszámot?
Pl. egy idézés a 121., ha a közbe irat nem keletkezik, az idézett kihallgatása pedig a 122. irat.
De nem csak rendőrségi, hanem ügyészségi és bírósági valamint minden hivatalos ügyben?
Nekem a tegnapelőtti kihallgatásom a 345. sorszám volt az ügyben. Meglepődtem. Vastag is a mappa.
Nem. 5x tényleg bűnös voltam, elkövettem, azonban a Csabai ügyben tévesen vádoltak, alaptalanúl és a Debreceni sátorügyben pedig szintén alaptalanul tévesen gyanúsítottak meg.
Elmeséltem ügyvédúrnak, hogy miként mi volt azon a 2019-es nyári estén és, hogy ténylegesen járőr is volt kint, de nem vittek be. Namost bizonyíték csak annyi lehet, hogy a 9 tanú összevissza beszélt mindent és ez alapján következtette le a rendőrség, hogy mást nem láttak a bokornál, engem igen és biztos én lehettem, mert a pénztárcámban 480.000 ezer forint volt és a februári tanúvallomáson elismertem, hogy -igen- majd félmillió forinttal jelentem meg a rendezvényen, ahová nem a karszallaggal mentem be, hanem -a nyomozóhatóság állítása szerint- pontosabban meg nem határozható ismeretlen módon jutottam be. Közbe a kapun mentem be csak gyorsan kellett wc-zni meg ittam kávét és majd később próbáltam megvenni a karszalagot. Volt más is, aki nem azonnal vette meg.
Összességében tehát elmondható, hogy kézzel fogható bizonyíték nincs, ügyvéd is mondta, hogy mindenképp le kell a nyomozati anyagot kérni eljárás végén.
Azt mondta, hogy kétli, hogy a bíróság ezért elítélne.
Aha persze.
Mindenhova csak kávézni mész.
Milyen érdekes hogy a rablásbál is ennyi kézpénz volt nálad.
Meg előbb bemenni kávézni meg wczni utána jegyet venni mert sűrgős.
És te ezzel akarsz bíróságon védekezni.
Sok sikert.
"... kézzel fogható bizonyíték nincs..."
Ja az lehet, viszont eléggé furcsa több dolog is, mint a többi ügyedben is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!