Paypal rendőrségi jelentés igénylése?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire helyénvaló itt tanácsot kérni, de az elmúlt napokban sajnos átvertek egy telefon vásárlással. A “telefont” ebay-ről rendeltem, és az eladó egy rakat szemetet küldött a telefon helyett. A történteket továbbítottam a PayPal-nak, és átvizsgálták az esetet, és további dokumentumokra lenne szükségük tőlem. Azt kérik hogy tegyek egy jelentést a helyi bűnüldöző hatóságnak, vagy kormányzati szervezetnek. Ez azért kell, hogy tudjam bizonyítani, hogy a megtörtént eset valós. Nem a magyar rendőrségnek a kivizsgálását kérném, hanem egyfajta bizonyítékot, amit továbbtudok küldeni a paypalnak, hogy tudjanak segíteni ebben az ügyben. Ilyen jelentést hogyan tudok igényelni, vagy csinálni?2020. nov. 21. 22:06
11/11 anonim válasza:
Menj be a rendőrségre feljelentést tenni, adnak róla papírt és azt továbbítod a PayPal-nak. Ők meg elintézik, hogy visszakapjad a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!