Hogyan zajlik egy kihallgatás? Meddig tart?
Utolsó kommentelő, nagyon színvonalas vagy, de azzal nem érsz el semmit és még téged basznak meg, tudatlan..
-Én úgy tapasztaltam, hogy vársz három órát mire behívnak, aztán a lassan gépelő rendőrnek a tök értelmetlen, egy mondatban összefoglalható dolgot nagyjából két órás szenvedés után elmagyarázod. Ezt követően még váratnak egy órát, mert a nyomtató sem működik, meg miért ne. Utána hazamész, és ha szerencséd van akkor 4 év múlva nem kell a tárgyalásra menned tanúskodni.
Engem pl négy év után hívtak be egy ügyben tanúnak. Az utazási költséget megtérítik, szóval lehet limuzint vagy helikoptert kéne bérelnem...
Én ugyanezt tapasztaltam, csak nekünk pontosan 2 órát kellett várni, utána egyesével kihallgattak mindenkit, (tanúkkal kezdték tehát még gyorsan meg is úsztuk) bent volt 1 ember kb. háromnegyed órát és lehetett menni.
én 16 vagyok és tanárveréses ügy szemtanúja voltam, nemis olyan régen
sulit inkább nem mondok...
ott úgy volt kaptam papírt h menjek be
aztán bementem kérdeztek.. énmeg mondtam ja igen... így volt
utána egy csomó papírt aláírattak meg minden, háát kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!