Ha letöltöm a koránt, csupán azért, mert érdekel miről szól (keresztény vagyok), lehetséges, hogy a titkosszolgálat meg fog figyelni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 12:32
A kérdező szavazást indított:
Magyarországon 10-20 embert figyelnek meg.
MO-on 100-as nagyságrendű a megfigyeltek száma.
Terroristákat nem figyelnek, inkább politikai okok miatt néhány embert.
11 szavazat
1/7 anonim válasza:
Attól, hogy letöltöd a koránt nem fognak megfigyelni. Magyarországon számos muszlim él jelenleg is, a jelentős hányaduk nem terrorista.
2/7 anonim válasza:
értelmetlen válaszokat lehet csak választani ezért leírom, a kutyát nem fogja érdekelni.
5/7 anonim válasza:
Nem hinném. Amúgy könyvtárban is megvan a Korán, tehát semmivel sem rosszabb, ha letöltöd.
6/7 anonim válasza:
Én nem szoktam megkérdezni, mit szabad elolvasni. Ezt én döntöm el. Ha fekete hó esik akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!