Mi a legnehezebb egy rendőr feladatai közül?
Figyelt kérdés
Mármint emberileg...
Látni baleseteket? Stb?
2020. okt. 19. 19:24
1/14 anonim válasza:
2 évig voltam rendőr. Láttam egy pár dolgot. Talán nem annyit mint az idősebb kollégáim, de azért van mit mesélnem. Talán a legmegterhelőbb az volt, amikor az elhunythoz megérkeznek a hozzátartozók meg megtudták mi van. És te nem engedheted oda őket. Na az baromi sz*r. Vagy mikor személyesen kell kiértesíteni a hozzátartozókat egy szerettük haláláról. Ezek megterhelik az embert mind lelkileg mind idegileg. Nem könnyű. És habár másik nézőpont, de ide tartozik mikor január, február tájékán hajnal 2 kor, -15 fokban kint kell állni a 4-5 km es kamionsoron és fogadni a kamionokat. Na olyankor többször is átgondoltam mit kellene majd csinálni miután leszereltem.
2/14 anonim válasza:
12 órán át két órás váltásokban egy 12 méter sugarú körben toporogni mínusz 21 fokban. Na az ütős.
3/14 anonim válasza:
Meg az,hogy már kb.semmit nem tehetsz,a kezed meg van kötve,az örjöngő drogos sz.rházit se taposhatod meg aki szétverte a gyerekét akkor sem,ha anyáz,köpköd vagy megüt. Az önuralom.. én ezt nem bírnám. Meg ha gyerek az áldozat. Férjem 10 éve rendőr.
5/14 anonim válasza:
Hát igen utolsó. Elárultad a rövid válaszoddal, hogy alig kapnam a rendőrök. Egy mozdonyvezetőnek nem kell főni a fejének, hogy "beosztani a fizut",mert ők jól keresnek.
7/14 anonim válasza:
Az is nehéz, hogy egy nyomozó felderítsen egy ügyet. Mert bizony egy ismeretlen tettest felkutatni korántdem könnyű feladat.
9/14 anonim válasza:
Kommentelgessél levike mert hamarosan leültetnek. Ott a fizun sem kell aggódnod.
10/14 anonim válasza:
Célzott lövést leadni, amikor rohan feléd a rézlábú, kezében egy jatagánnal, hogy csak a karját v. a lábát eltalálva állítsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!