Van már terv, hogy mikor költözik a Debreceni Rendőrkapitányság?
Jelenleg a városi kapitányság a Budai Ézsaiás utcán van, ott ahol a Vágóhíd úti vasúti felüljáró van, itt van a Bűnügyi Osztály, Vizsgálati, Közrendvédelmi osztály, azonban a Közlekedésrendészeti Osztály nagyon messze van kint a város szélén a Sámsoni úton, az Igazgatásrendészeti Osztály pedig a Vásári István úton van.
Volt szó róla, hogy új helyre költözik a Debreceni Rendőrkapitányság a Budai Ézsaiás útról egy teljesen nagyobb újabb, korszerűbb épületbe és egyben ott lesz a Közlekedésrendészeti és Igazgatásrendészeti Osztály is teljesen egy épületben, nem úgy mint most, hogy három helyen.
Van már terv, hogy hol lesz a kapitányság és mikor építik, adják át és mikor költözik az új helyre?
Csak érdekel, mert szerintem is jobb kényelmesebb lenne ott a nyomozóknak osztály és alosztályvezetőknek is.
Miért lenne jobb nekem?
Nekem mindegy, hogy melyik, milyen épületbe megyek és csináljuk meg a kihallgatást.
Annyi, hogy felűlök a 30, 30a buszra, odavisz.
Ha máshova költöznek, akkor oda megyek, nyilván más irányba.
De a kérdés az, hogy mikor körűl vagy van már terv, hogy mikor költöznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!