Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Utcatáblák birtoklásáért mit...

PhYtlEn kérdése:

Utcatáblák birtoklásáért mit kaphatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyanúsítottként be vittek a kapitányságra garázdaság vádjával alaptalanul. Ez szép és jó mivel a hamis vallomás ellen tettem feljelentést és minden sínen megy. Viszont azzal nincs minden rendben, hogy a múlt éjszaka voltak nálam házkutatáson. Három rendőr volt itt és a falakon van egy pár utcatábla amit találtam eldobva itt a környékünkön. Évek óta ott voltak és senki nem foglalkozott velük én viszont gondoltam talán fali dísznek jó lesz így elhoztam őket. A nyomozó lefotózta őket és a jegyzőkönyvbe írta.

Mit kaphatok ezekért?

2020. szept. 30. 09:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy keresztkérdés, de mi volt az oka, amiért kijöttek házkutatásra? Mi volt az indok? Elloptatok valamit? Egyáltalán mit takar a garázdaság ebben az esetben?

Egyébként igen, először bizonyítsák be, hogy loptad. Addig semmi. Egy régi utcatábla meg nem hinném, hogy olyan dolog, amit alapvetően is tilos lenne birtokolni. Szóval emiatt ne aggódj.

2020. okt. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!