Esélyes, hogy soha sem lesz meg az illető?
(Alap, hogy ne vigye magával a telefonját...)
Ha nincs rajta oxigénmaszk, akkor a légzésével hagy DNS nyomot, kézi RNA detector azt is mutatja, hogy melyek a legfrissebb DNS nyomok.
Ha jó minőségű a kamerafelvétel, akkor nálunk is maszkos képből is megtalálja rendőrség arcfelismerő rendszere azt, akinek magyar személyazonosító okmánya van (jópár éve okmányablaknál személyihez kiváló felbontású képeket csinálnak mindenkiről, ez bent van az állami személynyilvántartásban).
Ami nálunk még nincs, de lesz:
A mozgása is mindenkinek teljesen egyedi, akkor is ha pl. sántikálással torzítani akarja, kínaiak ez alapján már mindenkit azonosítani tudnak (aki Kínába belép annak rögzítik a mozgását is, mikor az okmányát ellenőrzik).
Legtöbbször kicsi az esélye hogy nincs meg. De persze van olyan is.
Bizonyíték nem csak a kamerafelvétel és az ujjlenyomat lehet.
A maszk is meglehet valahol, amiben lehet hámszövet. Akár egy hajszálat is találhatnak, ha szerencsések hagymával együtt.
Rengeteg bizonyíték lehet, nem csak a filmekből ismert ujjlenyomat.
Ez nem.Amcsi, ez Magyarország.
Az én rablási vádas ügyembe sem akartak dns-sel foglalkozni, pedig kértem, mert az bizonyítaná ártatlanságom.
Most a bíróságon újra indítványoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!