Mennyire vegyem komolyan az enyingiek fenyegetőzését?
Szombat este a siófoki petőfi sétányon egy 2 méteres mamlasz fellökte a barátnőmet. Mikor ezt szóvá tettem, nekiállt velem ordibálni, hogy mit képzelek magamról, úgy fogok járni mint Marian Cozma, és ha akarná ott előttem megerőszakolná a lányt, nem tudnék mit tenni. Akkor odajött még két hasonló kaliberű észlény, és már azzal fenyegetőztek, hogy megjegyezték a pofámat és meg fognak találni, mert az enyingiek mindenhol ott vannak.
Most ezt mennyire vegyem komolyan?
Nem kell már tőlük tartani, de meglepően nagy itt egyeseknek a pofája. Nem mindenki 2 méter magasan ám és bár fellökték a csajt, ha utána csak szóban voltak kemények semmi nem indokolja, hogy nekiállj verekedni.
De persze, tudom, itt mindenki Rambo és 160 centisen leszerel három 2 méter magas késes cigányt...tudom tudom...
Azért a C típusú emberekre elmondható, hogy általában -főleg ha egyedül vannak-, csak a szájuk jár. Csak falkában bátrak.
De én azért értesíteném a rendőrséget a helyedben, meg szerintem -sajnos, a mai világ miatt- érdemes amúgy is legális önvédelmi dolgokat magadnál tartani. Vagy engedéllyel tarthatót.
Amúgy meg ha tényleg balhézni fognak, akkor úgy is ők szívják meg, mert így vagy úgy, de kiszállnak a kék. - Utánuk meg az olyan magyar emberek, akiknek nem tetszik, hogy csak úgy beterrorizálnak egy párt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__6599..
Na már nem csak az internet miatt fenyegetnek az enyingiek? Találj ki valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!