Történt már itt valakivel, hogy egy rendőr megmentette az életét?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a körülményekre is.2020. júl. 25. 08:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem nincs, mivel azért nem olyan nagyon sok ilyen eset van, és nem is biztos hogy a megmentett figyeli a GYK-t. De az tuti, ha egy ittas sofőrt kiszűr egy rendőr valószínűleg megment legalább egy másik áletet az utakon.
2/8 anonim válasza:
2 Ennyit a magyar rendőrség "feddhetetlen" mivoltjáról.
3/8 anonim válasza:
Azonnal jelentettem a provokatív 2es válaszolót. Ennél valami jobb kamuval gyere ide legközelebb.
4/8 anonim válasza:
Hogy történt-e valakivel ilyen? Nem tudom, Velem még nem.
5/8 anonim válasza:
Engem elütött a rendőr még 2015 decemberben. Beleestem az árokba a biciklivel
6/8 anonim válasza:
konkrétan engem nem, de tanúja voltam egy esetnek hogy egy falunapon kb két tucat cigány egy fiatalembernek nekiesett. Senki sem avatkozott közbe csak a rendőrség, ha nincsenek valószínű meglincselik
7/8 anonim válasza:
Felénk volt egyszer egy lakástűz, az ott lakó felment a padlásra és majdnem ottégett, két járőr hamarabb értek oda mint a tűzoltók, enyhe füstmérgezés árán de kihozták élve.
8/8 anonim válasza:
A rendőrök annyival is életet mentenek ha megállítanak valaki olyat akinek nincs jogsija...nem kell rájuk olyan rossz szemmel nézni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!