Lehet ebből bajom, hogy letettem a telefont szó nélkűl?
Az előbb, nem régen hívtam volna telefonon a rendőrségen egy nyomozót és nem ő vette fel. Megismertem a hangját.
Amikor februárba voltam ott, akkor az adott nyomozón kívűl valószínűleg még dolgozhat valaki az irodába, mert volt még plusz egy szék, asztal, számítógép.
Már egyszer hívtsm volna a multkorába a nyomozót, hogy a beadványomat meg kapta -e. A nyomozónak már ismerem a hangját és a multkor egy idegen hang erőteljes hangerővel vette fel, hogy - tessék-, be se mutatkozott, hanem kérdeztem, hogy xy úr dolgozik-e, azt mondta majd jön egy óra mulva, elment, kérdezte ki keresi, én nem vaszoltam, csak azt, hogy majd hívom. Később el is értem. Most megint küldtem neki valamit, ezúttal a bérpapírom másolatát küldtem el tegnap és ma felhívtam vagyis fel hívtam volna a nyomozót és megint az a goromba hangú valaki vette fel, én pedig letettem.
Majd holnap felhívom, hátha elérem a nyomozót.
Azért, hogy ma nem szóltam bele és letettem a telefont a magyarul a rendőrségre, nem fogját szórakozásként hinni és nem lesz belőle bajom?
Csak nem akartam, hogy feleslegesen menjen a pénzem a telefonról, hogy más vette fel és én az ügyben eljáró nyomozóval szeretnék beszélni csak.
Köszi.
Csak azért kérdezem, mert a rendőrség telefonszáma nem játék, nehogy szórakozásnak higyjék és még ügy legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!