Mit tegyek szerintetek?
Szóval, rendör leszek, hamarosan "felszerelek".
Viszont, van olyan ismerősöm (àlt. suliban osztálytársam volt) aki rendszeresen követ el lopásokat és kábszerrel bűncselekményeket. Ő a barátjának tart engem (mivel általánosban megfélemlítésből "haverkodtam" vele), szóval félek attól, hogy esetleg majd olyan bűntényhez riaszranak engem, amit ő követett el és esetleg megpróbál manipulálni vagy fenyegetni mert tudja hogy hol lakom. Szóval gondollm aki ezt olvassa, érti mi a helyzet. Esetleg valaki tid segíteni hogy mit csináljam ilyen helyzetben? Esetleg kollega van itt, aki hasonló szituba volt már? Esetleg privátba is, köszi!
Ha tud ellened/családod ellen tenni akkor inkább hagyd rá a dolgot.
Mellesleg elvileg nagyrészt nem lakóhelyedre osztanak majd be.
"esetleg megpróbál manipulálni vagy fenyegetni mert tudja hogy hol lakom"
Mivan??? Te leendő rendőrként komolyan ezen parázol? Álljon már meg a menet, ne lehessen már egy rendőrt csakúgy fenyegetni! Ha megteszi, beviszed szépen, itt nem neked kell meglapulnod.
Nehogy már a fika egye meg az óvodást!
Viszont, van olyan ismerősöm (àlt. suliban osztálytársam volt) aki rendszeresen követ el lopásokat és kábszerrel bűncselekményeket
Akkor meg lesz az első lépés a karrieredben felfelé ha a segitségeddel letartóztatod az egész narkós hálozatot
Az általánost felejtsd el még gyerekek voltatok.
Narkósokkal nem kell foglalkozni mert a saját anyjukat is ha úgy alakul
Ne legyél meglepődve, hiszen, ha rendőr leszel akkor megintcsak tele leszel tolvaj emberekkel, hiszen a rendőrök is nyomják az ipart ráadásul bűnszövetségben. Az, hogy a barátod volt osztálytársad ilyen, az semmi ahhoz amit a rendőrség követ el.
Ráadásul ott van a fidesz politikusok, aki szintén bűnelkövetők, a rendőrség nem veszi elő őket, hanem bevédi.
A rendőrség a lopás, sikkasztás, hivatali visszaélésen kívűl bűnpártolást követ el.
Hajrá!
A kifogás olyan, rossz élményből levont, végletes következtetés, téves hiedelem, amelyet alapszabályként használsz. Azért nem vagyok rá képes, mert buta vagyok, csúnya vagyok, gyenge vagyok, a világ nem így működik, ilyet nem szabad csinálni. Lehet, hogy tudatosan mondogatod magadnak, lehet, hogy csak véletlenül kicsúszik a szádon egy beszélgetésben téged is meglepve, de az is lehet, hogy eddig eszedbe sem jutott így megfoglamazni, mégis meghatározza, mit mersz csinálni, és mit nem. — (Ennél zöldebb nem lesz!, 3. fejezet, 72. oldal)
Minden kifogás a félelmen alapszik – félelem attól, hogy nem vagyok elég jó, nem jár ez nekem, nem vagyok képes megtenni. Hiába vágyom arra a valamire, még köztem és az indulás között áll ez a félelem. És még ha nagyon is vágyom arra a valamire, lehet, hogy a félelem erősebb… Mit lehet ezzel kezdeni? A könyves tippeken túl most elárulok még egy technikát, amit alkalmazni szoktam. :)
Le írom neked ezt az internetes oldalt hátha találsz benne megoldást a problémádra:
"Akarom, de nem merem" - Hogyan győzd le a kifogásaidat?
www.urban-eve.hu › kifogas-ennel-zoldebb-konyvklub
2015. szept. 4. - Azért nem vagyok rá képes, mert buta vagyok, csúnya vagyok, gyenge ... visszafogod magad vele és halogatsz), rossz megérzéseid vannak a dologgal ... Holott se a külsejét se a belső értékeit nem irigylem tőle, ezáltal nem is érzem ... Félek hogy eközben nem lesz időm a szakdoga megírására és csúszok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!