A bűnözők/maffiózók mind be vannak egésznap állva ? Drogosak permanensen?
Egy csomó bűnügyi akciófilmet néztem, így a koronavírus járvány alatt végrevolt időm filmezni. Megfigyeltem, hogy a bűnözők mindíg olyan bizarrul gesztikulálnak és izzadnak. Pszichopata monológokat adnak elő és olyan testi tüneteik vannak, mint egy drogosnak. Egyébként a filmekben is folyton piálnak valamit
Én nem így képzelnék el egy bűnözőt. Hanem úgy mint a Viszkist a filmben. Az egyetemi vizsgáimra gondolok. Ott tűéles elmével, alkoholt hetekig nem látva, gingo bilobát szedve, kólával felspanolva mentem a számokérésre. Kb ilyennek képzeltem el a maffiózókat is, hiszen készen kell állni a rablás, lövöldözéskor
Lehetséges, hogy a bűnögyi filmek alapja a rendősrségtől származik, az amilyen állapotban elkapták a rablókat? Lehet hogy ők valójában drogos,piás pszichopaták, akik folyton be vannak állva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!