Milyen a büntetés végrehajtásnál dolgozni?
Figyelt kérdés
Rendőr voltam. Nem jött be. Most a BV n gondolkozom. Mennyire létezik előre lépési lehetőség? Milyen a fizu? Milyen ott dolgozni? Stresszes? Megterhelő? Nyugodt? Lehet egyből tisztnek menni vagy végig kell járni a ranglétrát?
Köszi a valaszokat.
2020. jún. 3. 19:02
1/3 anonim válasza:
A BV legalább olyan szar, mint a rendőrség. Szerintem próbálj meg valami rendes munkát. Ha van diplomád, elképzelhető hogy kezdhetsz hadnagy rendfokozattal. Mondjuk úgy biztos más a leányzó fekvése. Mert akkor eleve nem basznak be körlet felügyelőnek, vagy biztonsági felügyelőnek.
2/3 anonim válasza:
Én azt ajánlom ne gyere a bv-be.Én magam megbántam hogy itt vagyok még,le is akarok majd szerelni ha már végre le lehet majd.Jót itt se tudsz csinálni,stresszes mert azt figyelik hogy mit cseszel el,de a legjobb amikor az elöljáród téged b..szle más helyet.sz..r a cégnél elmondom.
3/3 t-34 válasza:
Hát nem tudom aktuális e még de én börtönben dolgozom. Kb 2 éve de ennyi elég is volt nekem. Ilyen undorító munkahelyet sehol nem láttam. És mindenhol ilyen az országban. Beosztás mint olyan nem létezik. Mindenki csinál mindent 12 órától kezdve körleten üldögélésig... Szabadidőre ne álmodj mert állandóan berendelnek amire nemet nem mondhatsz mert parancs értettem a szöveg... túlóráról se álmodj mert nem fizetik ki hanem lecsúsztatják... Már ha tudják mert nincs ember és ha sikerül is lecsúszni akkor sem amikor te akarod hanem mikor éppen van hely. De akkor is csak szívás van mert több ember munkáját végzed el. Mivel mindenhol kamera van egész nap azt nézik mit hol csinálsz és hol rontasz el, nyugalmad egy perc sem lesz. És mikor azt hiszed már mindenki hülye megmagyarázzák neked hogy amúgy te vagy a hülye... Na szóval ilyen egy munkahely . Abszolút nem család barát .. fiatalok ne is gondolkodjanak ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!