Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyire szagolja ki a rendőr...

Mennyire szagolja ki a rendőr ha nincs jogsid?

Figyelt kérdés
Nyilván meglátszik az emberen, ugyanúgy látható, hogy vagy túl izgulós valaki vagy pedig túl nyugodtat "színlel", ugyanúgy látható az emberen ha szűz, vagy túl izgulós vagy megjátssza nagyon a nyugist és profit. Nem az a kérdés, hogy látja-e, hanem hogy mennyire állít meg, hogy "na ez, ennek a gyereknek valami gyanús jellem van, most csak azért is megállítom". Ha ez befolyásoló tényező, kb 6 ezer fős faluról van szó és eléggé az ország közepén.

2020. máj. 23. 22:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha megállít a rendőr akkor a pénzbüntetés a legkevesebb.

Esélyesen járhat mellé eltiltás is ami miatt simán ki fogsz futni a tanfolyam idejéből és kezdheted előröl az egészet. - Az pedig drága lesz -.

A másik nagy para akkor van, ha baleset részese vagy ( akár vétlen félként is ).

A biztosító onnantól, mivel nem is vezethettél volna simán szenyózhat, esélyesen egy vasat sem kapsz.

Ha pedig te okoztad akkor a te biztosítód simán a kárt behajthatja.

A mai világban ez már miliós tétel.

Nagyon nem éri meg vele játszani.

2020. máj. 25. 00:03
 32/36 anonim ***** válasza:
73%
Inkabb a tanfolyamra tedd félre azt a pénzt, amit beletankolsz az autóba...
2020. máj. 25. 10:40
 33/36 anonim ***** válasza:
49%
Ha biztonságosan tudsz közlekedni, betartva a szabályokat, akkor vezess, de igyekezz minél előbb megszerezni a jogsit, mégiscsak jobb nyugodtan vezetni, nem mindig félni, hogy mikor állítanak meg. Ismerek olyanokat, akiknek 4. meg 6. alkalommal sikerült átmenniük, semmivel nem vezetnek rosszabbul, mint akinek elsőre meglett 30 óra után. Hogy mennyire tudsz vezetni, azt nem egy olyan vizsga dönti el, ahol ha 4 centire állsz meg a padkától, az jó, ha 5 centire, akkor meg megbuktál. Meg a vizsga hihetetlen stresszes is, én mindig rettentően szorongtam, ha ült valaki mellettem, egyedül meg tök nyugodt voltam. Valaki évtizedekig vezet jogsi nélkül, ha szerencséje van, a németországi bevándorlók közül szerintetek hányan szereznek jogsit? Mégis 20-30 milliós kocsikkal furikáznak. Úgyhogy az a kis kártya semmit nem jelent, csak arra jó, hogy elkerüld a feljelentést, meg hogy a biztosító nem fizet. Bírom amúgy, hogy ha valaki jogsival borzalmasan közlekedik, meg egy biciklit nem bíznék rá, azzal semmi gond nincs, hiszen elvileg tud vezetni, de ha valaki jogsi nélkül vezet teljesen jól, és szabálykövetően, azt egyből halálra ítélnék.
2020. máj. 28. 12:31
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

#33 A probléma ott van az érvelésedben, hogy mindenki úgy kezdi, hoyg nincs jogosítványa, egyáltalán hozzá sem szagol a vezetéshez. A jogosítvány pontosan azt jelenti, hogy tanulta hogyan kell egy járművet vezetni és ezt egy vizsgán bizonyította.

Attól mert ahogy írtad "szerencséje van" és nem öl meg senkit, magát sem ha jogosítvány nélkül vezet, de ezzel az erővel nagyanyád is éppen úgy beülhet a volán mögé, meg a 11 éves kissrác is az utca végéről, mert neki vezetni van kedve és hát ő tuti biztos abban hogy jól fog vezetni.

2020. máj. 28. 13:57
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
33: Ugyanezt mondanád, hogyha jogositvány nélkül mondjuk a gyerekedet elütik és belehal?
2020. máj. 28. 13:59
 36/36 anonim ***** válasza:
Én anno vezetést úgy gyakoroltam, hogy kimentem a város szélére, földes útra gyakorolni. Pont szembe jött egy rendőr, tökre beparáztam. Mármint nem állított meg, de ha a semmi közepén is ott járkálnak a rendőrök, akkor na.. Nem is mentem többet utána vezetni. Ezután fél év után 2x voltam még kint vezetni, mert akkor jelentkeztem be vezetésoktatásra, és felakartam eleveníteni a dolgokat, hogy legalább az autó beindításával ne legyen problémám. De na. A lényeg az, hogy ez tényleg szerencsén múlik, meg na, én is, egyszer megyek ki életemben vezetni a semmi közepére, azt pont ott a rendőr. :D Szerintem földutakon még oké, de jogsi nélkül, vezetésoktató nélkül nehogy már valaki forgalomban vezessen. Nem feltétlen van feltalálva az, hogy kell jogsi a vezetéshez. Meg aztán ha elkap a rendőr, bukta van.
2020. máj. 30. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!