A külföldiek felismerik a magyar rendőrautókat?
Ha például először van Magyarországon mondjuk egy japán, és valami gondja van akkor felismeri a rendőrautót??
Mert a magyar rendőrautók többségén nincs "police" felirat, a rendőrség szót meg nem tudom ismerik e?
Vagy a színeiből már rájönnek hogy ez bizony egy rendőrautó??
Nem keverhetik össze pl. egy orvosi ügyeletes autóval??
Felismerik, mivel kék-fehér általában, a mentőautó pedig piros-fehér.
De ezt te mentőautónak néznéd? [link]
Én nem nézném mentőautónak, mert értek a rendőrautókhoz(mármint felismerem őket):D
De vannak külföldiek akik még azt sem tudják hogy Magyarország egy város e vagy egy falu.....
Csak azért kérdeztem mert én már megszoktam a rendőrautókat, hogy ilyenek,de a külföldieknek is könnyű felismerni??
Saten:
Hát...nem vagyok biztos benne, hogy kapásból rendőrautónak mondanám őket. :) A sziréna színe...a kocsi színe...fene tudja..
Inkább valami orvosi ügyeletnek nézem. :)
Gáz lenne, ha az orvosi ügyeletes autó ilyen fekete lenne :D
Amúgy nekem is egyértelmű, hogy az egy rendőrautó.
Ja, mondjuk az igaz...Fekete orvosi ügyelet az kimeríteni a gáz fogalmát. :))
De valahogy nekem akkor sem rendőrautó. :)
Saten:
Simán én se ismerném fel a jakumókét....
Na ezt akartam írni, hogy japánban sincs police felirat a rendőrautókon, legalábbis én mikor kinn jártam nem láttam egyen sem, 4 évvel ezelőtt és a japán betűket sem ismerem. Viszon nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nem rendőrautó. Amiben egyenruhás emberek ülnek és nem túzoltóautó nagyságú, sok minden nem lehet még ott sem.
Itthon esetleg a határőrségtől örökölt csúnya zöld autók zavarhatnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!