Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Vannak ilyen bűnözők is, hogy...

Vannak ilyen bűnözők is, hogy ennyire rutinos vagy egyik sem az, úgyis megbukik?

Figyelt kérdés

Ha pl egy bűnöző készűl sajnos lopni, van aki előtte való nap vagy a cselekménye előtt nagyon körbenéz, hogy nincs-e kamera, ha van, megnézi, hogy az merrefelé néz és, ha minden oké, akkor ellopja azt a pénzt vagy értéket.

Viszont arra is felkészűl, hogy onnantól várható, hogy esetlegesen lehet látótérbe kerül a rendőrségnek, mert egy másik kamera a bejáratnál rögzítette, de nem ahol cselekményét elvégezte és ebből gond nincs, tudja, hogy nincs semmi felvétel az eseményről és konkrét bizonyíték sem, de várható, hogy lehet beidézi a rendőrség és amikor elkövette a cselekményt, már akkortól készűl, bemagolja, hogy mit kérdezhetnek, arra mit fog válaszolni, minden keresztkérdésre apró részletet készít gondolatban, bemagolja, tehát kidolgozza a védekezését.

Szerintetek van olyan elkövető, aki már az elkövetést követően így, ahogy leirtam felkészűl, hogy a szöveget védelmet is bemagolja, mert arra is készen áll, ha a rendőrség beidézi, akkor megvan a megoldás?

Volt nekem is egy ügyem, de rég, és én nem tervezek lopni, nem azért kérdezem, csak érdekelnek ezek.a kriminalisztikai és rendőrös dolgok, hogy a nyomozó ugye okos és van -e legalább olyan okos az elkövető is, tehát egy szópárharc is lehet a kihallgatás.

Lehetőleg normális választ kérek. Köszönöm.

2020. máj. 2. 20:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én is voltam büntetve lopás miatt és itt is vállalom, kit érdekel, hogy mit gondolnak rólam.

Engem mikor idéztek a rendőrségre tanúként, volt, hogy beszélgetni akart a nyomozó előtte, de én mondtam, hogy ilyen nincs, hogy beszélgetek, nem beszélgetni jöttem, hanem tanúkihallgatásra. A beszélgetést megtagadhatom, a tanúkihallgatást nem.

2020. máj. 3. 21:27
 12/13 A kérdező kommentje:

De ez nem abban az ügyben volt, mert 12 éve 2008-ban voltam gyanusított. Az nagyon rég le is telt az a pénzbüntetés, 2009-ben.

Tanúként idézve pedig 2018-ban is, 2019-ben is és idén is voltam, és valamit rám akartak kenni és nem hagytam magam, nem is lett belőle semmi.

2020. máj. 3. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok:

"nem beszélgetni jöttem, hanem tanúkihallgatásra."

Látom nem hazudsz.

Akkor viszont minek tetted fel a kérdést? Unatkozol? XD

2020. máj. 4. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!