Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki szimpla rosszindulat...

Ha valaki szimpla rosszindulatból, kitalál egy hamis vádat egy személy ellen, utólag előviszik?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mikor kiderül, hogy az illető ártatlan, csak ki akartak cseszni vele,hogy kitalálták. Vagy ilyenkor kiadják ki volt, hogy rágalmazás, rossz hírnév keltése stb. miatt feljelentést tegyél?
2020. febr. 27. 07:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én csak olvastam drága Levike, hogy osztod az észt, hova jársz egyetenre, aztán szak sem indult.

Téged kellene kezeltetni.... Én aztán nem írtam neked ilyen miatt.

A másik, hogy te nagyon nem veszed észre, hogy szarrá szivatnak a rendőrök, mert egy örökös lúzer vagy. Csajok, aha.... Talán egyszer ki is kérgetnéd egy ügyvéd tanácsát is, ha ennyire kedveled őket.

Várj, ezt is jogi órákon tanulltad? Még mimdig este jársz?

2020. febr. 28. 07:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem szivatnak meg a rendőrök, mert amikor megérkeztem, és valami miatt kihallgattak, karba tette a kezét és kérte, hogy meséljek, hogy jártam-e ott stb. kezdte volna a beszédét, hogy valamibe beforgasson, mert nincs elkövető. Én határozottan mondtam neki, hogy nem beszélgetni jöttem, hanem tanúkihallgatásra, ne is kezdje a taktikáját, felesleges, ekkor el is kezdte a jegyzőkönyves kihallgatást, amiben mindenben pontosan elmondtam amit kérdezett, mert a jegyzőkönyves kihallgatásnál kötelező válaszolni az igazat, mert a hamis tanúzást a törvény bünteti. Összefüggően mindent pontosan előadtam, amit nem tudtam arra azt mondtam, hogy nem emlékszem, ezt lehet. Pontosan válaszoltam a kérdéseire és nem zavarodtam bele. Tudod kihallgatás előtt felkészültem, hogy mit kérdezhet, milyen kérdés várható, arra milyen választ válaszolhatok. Ugyanis az ember tudni szokta, hogy milyen ügyben várható a tanúkihallgatás, mert kb 2 hónapja igazoltatták mert valami történt és mikor megkapja az ember a levelet, hogy tanúként, akkor eszébejut, hogy biztos ezért. Tehát nem szivattak meg, én voltam az aki határozottan odaállt és mondta, hogy nem beszélgetni jöttem hanem tanúkihallgatásra és kezdje el legyenszíves. A tanúnak jogai vannak és én megharcolok a jogaimért. Sajnos nem mindenki ilyen, hanem már akkor kikészűl és ideges, ha valami miatt be kell menni tanuként kihallgatásra, azt sem tudja hol tart. Az embernek meg kell tanulni nyugodtnak lenni, kezelni a dolgokat és nem felülkerekedni a rendőrön, nem azt mondtam, hanem nem hagyni, hogy belehúzzák a csőbe de tanúként igazat mondani.
2020. febr. 28. 12:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Szerintem sokszor van olyan, hogy fogalma sincs az illetőnek.

Amúgy a jogi egyetemre nem válaszoltál? Hol is hallgatsz jogot Levike, a gyakorikerdesek.hu oldalon?

Szerintem meg elég gáz, hogy mimden lopásnál elővesznek téged. Nem veszed észre magad, ja már névvel köszöntenek és ez büszkeség? Te meg ezzel hencegsz. De ezek szerint vannak előzményei, jártál ott, igazoltatások....

2020. febr. 28. 12:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Nyugodjatok már meg.

Az, hogy voltam büntetve régen megbűnhődtem érte, kaptam pénzbüntetést.

Volt eljárás az meg tisztázódott, hogy nem én voltam és megszüntették.

Ha valami nagyon hasonló dolog történik, akkor kíváncsiak, hogy van e közöm hozzá, de tisztázódik, hogy nincs.

Az pedig egy alap dolog, hogy az embereknek jogai vannak és ne hagyja magát behuzatni valamibe.

Másik. Hadd ne számoljak el, hogy hol tanulok, hol dolgozom.

Köszönöm.

2020. febr. 28. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogy hol tanulsz? Középiskolába még szerintem, vagy a gyárba 12 órázol, ami nem szégyen.

De, hogy a rendőrséghez és főként a joghoz semmi közöd az 100%.

Olyan butaságokat tudsz mondani és kérdezni, hogy az gáz.

Még rendőrségen se voltál sohase, nem hogy bármilyen ügyed lett volna.

Minden, amit kitalálsz csak hazugság. :)

Csak magadat égeted...azzal is, hogy azt kamuztad, hogy jogi egyetemre jársz, holott a szak se indult.

2020. febr. 28. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Középiskolát rég kijártam.

Voltam fiatalabb koromban pajkos kölyök nem tagadom.

Az, hogy 12 éve lopásért kiszabott a bíróság pénzbüntetést, voltam büntetve akkor és vállalom nyiltan. Ha hazudoznék akkor titkolnám, de vállalom. Igen rosszat csináltam akkor. Valamint 2018 ban Békéscsabán önvédelemből lefújtam egy gyereket gázsprével, bevittek ügy indult garázdaság miatt ellenem amit később megszüntettek, mert olyan bizonyítékok kerültek elő, ami alátámasztotta, hogy ténylegesen önvédelem volt és megszüntették az ügyet. Az meg, hogy ritkán mert nem sűrűn beidéznek kihallgatásra semmi baj, állok eléjük, amire kíváncsiak mondom. Amíg tanúként van valaki a rendőrségen, ha hetente 2x járna de csak tanú akkor nincs gond addig.

És, hogy pénzbüntetést kaptam anno, kifizettem és mentesültem a büntetés alól+1 év után amikor befizettem, börtönbe sose voltam, kaptam tiszta erkölcsit és egy IT cégnél dolgozom 8 órába. Azt nem értem, hogy honnan a túróból veszitek, hogy dolgozó ember levelezőn nem tanulhat.

2020. febr. 28. 21:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Tanulhat levelezőn. Én is tanulok levelezőn. De az a baj, hogy amit Te tanulsz az a szak nem indult, tehát nem is tanulhatod. :)
2020. febr. 29. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!