Ma már a Magyar Rendőrség, kultúrált rendőrség vagy csak a rendőrök érzik ezt úgy?
A városi kapitányságon dolgozik egy nyomozófiú és beszélgettem vele, mert ahová járok edzeni, ott jár edzeni egy 30 éves körüli srác is és pont rendőr. Nyomozó a bűnügyi osztályon. Beszélgettem vele, kérdezősködtem, hogy ha olyan ember aki nem tesz beismerő vallomást, a rendőrségen, szokták-e kényszervallatással kiszedni belőle mint a filmekben, hogy megbilincselik és gumibottal rácsapnak. Azt mondta, hogy soha. Nem az a világ. Az a világ elmult és ez "KULTÚRÁLT RENDŐRSÉG". Azt is hozzátette, hogy ilyeneket ne terjesszek, mert ez rágalmazás. Mondtam, hogy ez kérdés volt nem állítás. Azt mondta, hogy a kutyát nem érdekli, hogy tesz-e valaki beismerőt, elismeri, hogy ő volt vagy sem, az sem érdekel senkit, hogy meglesz-e az illető vagy nem, a fizu ugyanannyi. Ezeket mondta.
Szerintetek tényleg kúltúrált rendőrség a rendőrség vagy csak ezt ők maguk állítják, mert ott dolgoznak?
Semmi bajom a rendőrséggel csak érdekel a téma.
Már feltetted ezt a kérdést egyszer másképp megfogalmazva.
Nem, nincsenek ilyen incidensek.
Egy kérdés hozzád utolsó:
Honnan tudod, hogy kitalált, honnan veszed?
Amúgy nem kitalált, csak érdekelnek ezek a dolgok és szeretek kérdezősködni, kérdéseket feltenni ebben a kategóriában, valamint válaszolni aki kérdéseket tesz fel és tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!