Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valakinek bizonyítottan...

Ha valakinek bizonyítottan lehallgatják a telefonját, ez hogyan néz ki?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm és majdnem biztos.

Ehhez bírósági végzés kell? Netes tevélenységhez is hozzáférnek?

Nem kamu a kérdés.

2020. febr. 18. 12:38
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Amúgy sajnos biztos.

Meg valami olyasmit is mondott még, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálattól kérjem ki aza adataimat. De ilyen nincs is xD

2020. febr. 19. 16:11
 22/33 A kérdező kommentje:

Amúgy nem kamu a kérdés, nagyon komoly, semmot nem követtem el. De már sok mindent másképp csinálnék.

Anyukám nem hitte el.

2020. febr. 19. 19:30
 23/33 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek ez az ember elhitte, amit mondtam neki??? Nekem úgy tűnt, hogy hitt nekem.
2020. febr. 19. 19:47
 24/33 anonim ***** válasza:
79%

Ha nincs semmi rejtegetni valód, és nem követtél el semmit, akkor nem mindegy neked?

Ha velem tennék és tudnám, hogy tiszta vagyok, akkor nem érdekelne így ez a dolog, ahogy most Te pörögsz ezen.

Valamit csináltál. Ok nélkül ilyen durván nem csinálnák. Ahhoz, hogy lehallgassanak, megfigyeljenek komoly engedélyek kellenek., sőt..kétlem igazából, hogy bárkit is lehallgatnának itthon. Ez nem Amerika vagy Kína.

2020. febr. 21. 01:03
 25/33 anonim válasza:
100%

Egyaz roppant kellemetlen és idegesítő, az ish, ogy figyelnek, tudnak mindenről, fél életemet ki szoktam beszélni telefonon... Meg az, hogy rmá akarnak sózni valamit, amit nem csinlátam, meg úgymond megrágalmaznak, lejáratnak. Hiába nem vagyok bűnös. Szerintem senki sem örülne ennek, mégha nem is kapsz idézést.

Meg van egy sejtédem, hogy ez nem igen törvényes keretek között zajlik,például bírói végzés kellene.

Attól függetlenül igaz a sztori. Nem paranoia, mint mondják egysesek, nem tudom, mire jó, ha tények és a saját fülemmel hallottam... Meg vissza ia mondták, hogy kérdezgettek utánam.

Egyébként anyám sem hitte el, nem tudom, ezen mit lehet félreérteni, ő a bolond. Erre nincs mit mondanom, itt is megkaptam...

Maga a tudat, hogy ez milyen gáz már.

2020. febr. 21. 20:13
 26/33 anonim válasza:
100%
Konkrétan ott kérdezte le tőlem 10 méterre, hogy kit hívok és ő hol tartózkodik... De a követést már régóta gyanítottam.
2020. febr. 21. 20:45
 27/33 anonim válasza:
100%

Egyébként most egy kicsit elbizonytalanodtam... Élem az unalmas életemet tovább, max. nem beszélem ki a féle életemet telefonon...

De nagyon para volt.

2020. febr. 22. 10:12
 28/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem vall az se egészséges elmére, hogy legalább két néven nyomod a gyk-t, ügyvéd helyett tényleg inkább orvost hívj.
2020. febr. 22. 12:04
 29/33 anonim válasza:
30%

Milyen nem vall egészséges elmére?? Nem tudok abba belépni, azért írok másikról. Nem adtam ki magamat válaszolónak.

Pedig igaz a történet. Csak itt nagyon jó ezt írni mindegyik kérdésre...

2020. febr. 22. 12:55
 30/33 anonim ***** válasza:
89%
Jajj. Hát ezt úgy szokás mondani hogy paranoid skizofrén....
2020. febr. 28. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!