Ugye hogy nekem van igazam? Abban hogy nem tűrőm el a beszólásokat meg a kötekedést és vissza szólok a cigányoknak meg az ilyen egoista embereknek? 21/F
Amikor ő kezdték egyszer hogy csúfólnak hogy fogyi dadogós meg sárgalapos pedig nincs nekem olyanom.
Sajnos beszédhibám van és van bennem annyi hogy nem hagyom magam és ezért persze fenyegetnek hogy megölnek.
Istenem!
Ezért tartunk itt, ahol tartunk!
Sosem féltem a cigányoktól! 60 kilós nő vagyok!
Többször kerültem már 'helyzetbe' velük, mindig megfutamodtak! Pedig volt, hogy egy csapat kancigány vett körül, mégsem mertekegy ujjal sem hozzámérni! Mert sejtik, hogy valami oka van annak, hogy nincs félelem bennem. Az ok pedig annyi, hogy engem megbosszulnak, ha bajom ér! Férjem rakodógéppel lapítaná ki a putrit, ha bántódásom esne! Ő férfi! Hát ti? Inkább lebeszélitek egymást, minthogy egymás segítségére kelnétek! Nagyon szar lesz nektek nemsokára!
17:
"Talán meg kellene próbálni emelni a kulturális és civilizációs szintjüket."
Több száz éve próbálják már és milliárdok mentek rá.
A eredményt te is láthatod.
A milliárdok amik a cigányság civilizálódására m kaptak különböző szervezetek stb..
Abból egy forint sem lett arra szánva hogy a cigányság valaha is beilleszkedjen a társadalomba minden forint a nagykutyák zsebében landol , papiron lehet hogy el lét költve ere meg arra annak a valóság alapja anyi mint hogy én azt mondom hogy 5 perc múlva szakad a hó magyarán semmi :)
Másrészt a kérdezőhöz szólnék igen is jól teszed ne is hagyd magadat álltalában a cigány fiuknak csak szájuk van ha egyedül vannak ha viszont társaságban akkor tényleg veszélyesek lehetnek ..
De soha ne hagyd magad mert rád szállnak
20/roma fiú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!