Most mi ez? Figyel a rendőrség szerintetek vagy nem?
Igaz.
Az én véleményem pedig az hogy bár qrva ügyes lehetsz, de attól még nem biztos hogy annyira okos is vagy mint hiszed! Ha csak EGYETLEN "buktád" lesz, rád verik az összes azonos elkövetési módú balhét is! Tudtad?
#2 vagyok:
Nagy a csend, kolléga!
No komment?
Miért? Mit? Tiszta vagyok. Azt meg, ha valakit figyelnek nem közlik sztem a családtagokkal, mert magukkal tolnának ki, hogy megtudja, hogy figyelik. A figyelés nem arra szánt cél, hogy eszébe se jusson akit figyelnek, hogy figyelik és lehessen lecsapni rá? Mert, ha valakinek reklámozzák, hogy figyeljük a fiát, úgyis elmondja a hozzátartozója, és bukott a dolog, mert jobban vigyáz. Ki az a családtag aki nem közölné a fiával,lányával, öccsével, bátyjával, hogy "figyelnek a rendőrök".
Már mondtam, hogy nem én vagyok a tettes, de nem akarom, hogy figyeljenek, hogy néz az ki, ha valakit figyel a rendőrség?! Ma úgy jöttem el otthonról, hogy néztem minden felé, hogy nem-e figyel valaki, komolyan mint egy paranoiás. De nem is érdekel, nem vagyok sáros semmiben.
#2 vagyok:
Én csak azt látom, hogy a jogos felháborodásnak beállított, már-már ártatlan laikusnak tűnő mondandóddal szemben egy túl választékos és intelligens megfogalmazás áll.
Bíró barátnőm tudna mesélni...
Az összes bűnöző - mikor már bionyítékok tömkelege van prezentálva, tanúk, minden - azt állítja, hogy ártatlan. :-D
Akit egyszer a mozdony füstje megcsapott... Az már füstös. Hát még ha többször...
A rendőrség elsősorban a korábbi hasonló elkövetők között keresi a bűnöst.
Egyszer csak megbukik.
Nem olvasom el, mert kamu kérdésnek tűnik már ebből is:
"Ja és igen, ha a rendőrség azt állítja, hogy tudják, hogy én vagyok a bűnös"
A rendőrség sose állapít meg olyat, hogy ki a bűnös! Csak gyanúsított létezik!
A bűnösséget a bíróság mondja ki! Addig mindenki ártatlan és maximum gyanúsított lehett.
Csak úgy ok nélkül nem gyanakodnak rád. De ne félj ha nem vagy hibás!:)
/Egy rendőr/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!