Tehetek panaszt a rendőrökre, hogy állandóan zaklatnak?
Figyelt kérdés
Kisvárosban lakom, egy rendőrség van itt és állandóan zaklatnak. Tegnap este (6 óra) jöttem haza, és két rendőr, akit látásból ismerek, elém lépett és köszöntek, Jó estét! Biccentettem, hogy Jó estét! és mentem is tovább. Utánam jöttek és megállítottak, hogy fogyasztottam-e valamit. Kérdeztem, mi rosszat csináltam, visszaköszöntem és mentem tovább, csináltam valamit? Azt mondták rutin ellenőrzés. Micsoda?? Csak úgy megállítanak munkából hazafelé, hogy ittam-e vagy drogoztam-e?? Ezt megtehetik? Senki mástól nem hallottam ilyet. Ezt már zaklatásnak veszem. Tehetek valahol panaszt ellenük, hogy visszaélnek a hatalmukkal? Mi a teendő ilyenkor? Köszönöm a segítséget!
L/23
2020. febr. 4. 18:47
12/14 anonim válasza:
Az egy dolog hogy beállították a gyógyszereid, de hogy nem annak megfelelően szeded őket, az biztos.
13/14 Molyember válasza:
Azért tegyél egy próbát, és szólj erről az 'áternek is. Elhiszem, hogy gyakran megállítanak, de annak biztos oka van, és nem az, hogy rád szálltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!