Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ez már zaklatás? Tehetek...

Ez már zaklatás? Tehetek följelentést?

Figyelt kérdés

Tegnap délután hazaértem munkából, épphogy bementem az ajtón, lepakoltam és jött egy SMS. Az volt benne, hogy tudom hol laksz, épp most mentél be a lakásodba kb. 2 perce. Kinéztem az ablakon, senkit nem láttam. Próbáltam visszahívni 2x, senki nem vette fel. Félek, hogy ez az az ember, aki éjszaka föl szokott kapuzni hozzám. Az elmúlt két hónapban négyszer volt, hogy 11 óra után megszólalt a kaputelefon, de fölvettem és nem szólt bele senki. Kinéztem és a környéken se láttam senkit. Azt gondoltam csak valami műszaki hiba, és mostanában már le szoktam venni a kaputelefont esténként. De félek, hogy valaki szórakozik, vagy ne adj isten nem csak szórakozás és valamit akar. Ha elmegyek ezzel a rendőrségre, és mindent elmondok, fognak foglalkozni vele?

L/25

2019. nov. 30. 09:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
És azóta is várunk...
2020. júl. 28. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!