A korrupció elborítja Magyarországot teljesen.
Most olvasom hogy az Európai néppárt tagországai közül többen is bejelentették hogy kilépnek az Európai Néppártból ha a fideszt visszaveszi a párt, ez is fényes bizonyítéka annak hogy mennyire korrupt a fidesz, és a vezetője.
Békéscsabai és Debreceni rendőrségről tudok neked nyilatkozni.
Igen azok.
Sőt bűnözők.
Előállítanak valakit a rendőrségre, elveszik minden dolgait míg bent van az elòállítóban, majd kihallgatják és mikor szabadon engedik visszaadják a dolgait, az ember pedig szembesűl vele, hogy a pénztárcájában 30 ezer forint volt és csak 20 ezer van. Na ki lopott ki 10 ezret? Ezt megteszik, holott ők üldözik a bűnt és köztük is van bűnöző, korrupt.
Tulajdonképpen ez velem történt meg, nem is tagadom.
Meg egymás pénzeit is lopkodják a nyomozók, kollégáiktól.
Kövezzetek meg, ha nem igazat mondok🙂. Ez a mai világ.
Az utolsó válaszolónak ne higyjetek. Visszatérő vendég itt a topicban. Semmi valóságalapja nincsen neki amit állít, csak ami bűncselekményeket elkövetett, nem hajlandó vállalni érte a felelősséget.
Kérdésre válaszolva nem, nem az.
Előttem válaszoló téved.
Lehet, hogy nem mind az, vannak tisztességes rendőr alkalmazottak, de a legtöbb tényleg nem tisztességes és épp azért tudom, mert már sokat jártam a rendőrségen és belelátok a dolgokba.
Ahogy egy gyárban is van ilyen-olyan alkalmazott, a rendőrség sem kivétel, az is emberekből áll.
De azt nem értem, hogy ügyészasszony honnan veszi, hogy bűncselekményeket követtem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!