A rendőrség egy korábbi ügyet miért mondott, mikor ehhez annak az ügynek semmi köze nincs?
Figyelt kérdés
Amikor a multkor mentem a rendőrségre feljelentést tenni mint sértett, mert loptak tőlem, a panaszfelvevő rendőr asszony felvette a jegyzőkönyvet és mondta, hogy várni kell, mert ez egy nyomozóhoz kerűl majd ami két évig is elhúzódhat.
Ezt követően mondta a nő nekem, hogy "Amúgy ismerjük magát, már tanúként is volt kihallgatva". Ezt mondta.
Mondtam igen. De azóta is gondolkodom rajta, hogy az egy másik ügy, másik pozíció volt, ott nem sértett voltam, hanem tanu, ehhez a feljelentésemhez annak semmi köze.
Szerintetek miért mondta a rendőr, hogy tanúként is voltam már kihallgatva, holott ez egy másik ügy?
2019. nov. 19. 14:09
2/3 A kérdező kommentje:
Idős nő hozzám.
Viccet félretéve kérdezem.
2019. nov. 19. 14:19
3/3 anonim válasza:
Azért, mert amikor elkezdte beírni az adataidat, akkor agép kidobta az adataidat. Mivel meg volt jelenítve, hogy miért szerepelsza rendszerben a csaj ezt látta, és játszotta afontos személyt. (azt viszont nem látja, hogy mia konkrét ügy, esetleg összefügg-e a jelenlegi történettel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!