Szerintetek is röhejes, hogy női rendőröket alkalmaznak?
Irodában ok, de komolyan.. Mit tud csinálni egy rendőrnő?
Sok rendőrös videót néztem, és a a rendőrnőket röhögve kiütik a bűnözők..
Nem érdekelnek a diplomáid, sem az idióta kutatásaid! Nekem is van diplomám, most akkor hasra kellene esnem tőled vagy mi? Ezek a kutatások általánosságban semmitmondóak, ugyanis nem a valóságot tükrözik. Lehet ezt csűrni csavarni, de egy nő soha nem lesz olyan ügyes, gyors, erős, mint általánosságban a férfi társaik! Hiába fogod nyomatni a hülyeséget, mert ha én úgy kajakból telibe verek egy nőt annak ott off van, ott törik szilánkosra az álla, ahol van. Egyszerűen azért mert gyengébb a csontozata, nem tehet róla, de ez van! Tudod ez olyan dolog, hogy el lehet játszani a nagy női rendőrökkel, milyen vagány az egyenruha, meg lehet feszkózni. Lehet itt mindent, mert ma már nem számítanak semmit a nemi szerepek, de egyet azért jegyezz meg, amikor tényleg sz*r van a palacsintában, amikor ténylegesen kvara nagy gebasz van, akkor kvára nem mindegy, hogy ki van melletted. Ahogy az sem, hogy ki fog mondjuk insadba tenni két kidobót mondjuk egy diszkóban. Mert nem hiszem, hogy a drága látos rendőrnők. Jogom van véleményt formálni, semmivel sincs kevesebb jogom, mint bárkinek!
Egy nő az én szemeben például ne akarjon katona lenni, mert egyszerűen nem oda tartozik! Egy férfi se legyen manikűrös, ha mindenki tudná a szerepét ebben a k*szott társadalomban, akkor nem lenne ennyire rossz itthon a közbiztonság. Igenis csökkentik a közbiztonság szintjét, az adót, amit fizetünk egy jelentős része arra megy el, hogy magamutogató, kiváltságképpen feltűnési viszketekségben szenvedő nők menőzni akarnak és beállnak a rendőrséghez hátráltatni az egyébként jó képességű rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!