Melyik rendőr jár kék ingben?
lehet elfogtok átkozni meg leszolni,de rendőr szeretnék lenni,és én szeretek ingben lenni,viszont ugy tudom hogy csak a tiszt van ingben.de ha én járőr vagyok nem lehet lebeszélni a feletessel hogy ne gyakorlóban hanem ingben járörözzek?
válaszotokat köszönöm.
1. Nem csak a tisztek viselhetnek inget.
2. Ez nem kívánságműsor!
1. Tanulj meg helyesen írni!
2. Először végezd el az általánost!!
3. Ahoz hogy ingben legyél nem kell rendőrnek lenned....
4. Minden rendőr ingben van.. Van nekik fehér és kék színű ing.. Csak van még nyári - őszi - téli - eső öltözet rendszeresítve..
5. Soha nem leszel rendőr, de még rendőrségi takarító sem!
Merem remélni hogy 4.-5. osztályos lehetsz! Ha pedig nem akkor keress fel egy pszichológust! Nem vagy tiszta mentálisan.
Ahoz hogy rendőr legyél tanulj meg helyesen írni! Nem tudsz helyesen írni..
Kérdező, a fegyveres szerveknél, pl. Honvédség, Rendőrség parancsutasításos rendszer él. Vagyis megkapod az utasítást és azt végrehajtod, és nem ülsz le megbeszélni azt a parancsnokoddal. A fegyveres szervekhez történő csatlakozás talán legkritikusabb feltétele ez, hogy ezt képes vagy elfogadni. Vagy úgy is megfogalmazható, hogy ezeken a cégeken belül diktatúra van, és nem demokrácia.
A katonai törvénykezésről nem is beszélve, ami egy civil munkahelyen esetleg egy letolást ér (vagy azt sem) az a fegyveres szerveknél érhet akár bíróság elé állást is. Szóval komoly eltökéltség kell ezekhez a szakmákhoz, ami túlmutat az inges divatozáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!